Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Naser Khader laver et opsigtsvækkende comeback i dansk politik, når han ved det kommende valg stiller op for De Konservative.

Og det kan meget vel blive en yderst succesfuld tilbagevenden til Christiansborg for det tidligere folketingsmedlem.

Det vurderer Danske Spil*, der har sat odds på Khaders politiske fremtid. Og her er Naser Khader favorit til at nappe en ministerpost i kølvandet på det kommende folketingsvalg.

Kan Khader efter valget skrive minister på sit politiske cv, giver det således odds 1,80, mens der er odds 1,90, hvis ikke Khader får en ministerpost.

- Meget skal gå galt hvis ikke den blå blok får regeringsmagten efter det kommende folketingsvalg, og så spår vi Naser Khader rigtig gode muligheder for en ministerpost. De Konservative har allerede sagt farvel til Lene Espersen, og profiler som Tom Benhke og Per Stig Møller genopstiller ikke, så vejen til en ministerpost er ikke så lang for Naser Khader, vurderer Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Odds 15 som Udenrigsminister
Skulle Naser Khader få tildelt en ministerpost, så har Danske Spil* også sat en række odds på, hvilket ministerium Khader får ansvaret for.

Her er der størst tiltro til en post som Udviklingsminister, der giver odds 4,00, mens både Integrations- og Ligestillingsminister giver odds 8,00.

Mere urealistisk er det at se Naser Khader som Udenrigsminister. Skulle det ske, giver det pengene 15 gange igen hos Danske Spil*.

Danske Spils odds på Naser Khaders politiske fremtid:

Naser Khader får en ministerpost – odds 1,80
Naser Khader får IKKE en ministerpost – odds 1,90
Naser Khader bliver Udviklingsminister – odds 4,00
Naser Khader bliver Ligestillingsminister – odds 8,00
Naser Khader bliver Integrationsminister – odds 8,00
Naser Khader bliver Udenrigsminister – odds 15,00

Spil på Naser Khaders politiske fremtid på Danske Spil*.