Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kansas City Chiefs’ rookie running back Kareem Hunt har med sine NFL-bedste 609 yards sat kursen mod at løbe for flest yards i sæsonen. NordicBet* har da også gjort Hunt til storfavorit til at snuppe titlen som årets løbekonge.

Fem uger inde i årets NFL har intet hold været i nærheden af at slå Kansas City Chiefs. Det skyldes ikke mindst rookie Kareem Hunt, der har sat det ene forsvar efter det andet på bagdelen. Med sine 609 løbeyards har Chiefs-rookien placeret sig solidt i spidsen af listen over spillere, der har løbet for flest yards i sæsonen. Nærmeste konkurrent halser hele 143 yards efter.

Ikke overraskende er Hunt også spilleselskabet NordicBets storfavorit til at snuppe titlen. Ligger Hunt fortsat i front ved sæsonens afslutning, betaler NordicBet* indskuddet NFL-lave 2,50 gange igen.

”Kareem Hunt har indtaget NFL med lyn og torden, og har fem kampe inde i sæsonen flere løbeyards på kontoen end 25 hold. Det er en nærmest uhørt dominans af en rookie. Med sin unikke kombination af hårdfør fysik og atletisk finesse, har Hunt vist sig tæt på umulig at holde i skak. Den største trussel mod Hunts titel er umiddelbart en skade, hvorfor vi har tilpasset oddset efter den risiko”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*.

På listen over de nærmeste konkurrenter halser superstjernerne Ezekiel Elliott, Leonard Fournette, LeVeon Bell og Todd Gurley et godt stykke bagud. Alle fire kan spilles til odds 6.

Hvilken spiller løber for flest yards i grundspillet?

Kareem Hunt            2,50

Ezekiel Elliott            6,00

Leonard Fournette    6,00

Todd Gurley              6,00

LeVeon Bell              6,00

Devonta Freeman    13,00

CJ Anderson            13,00

Jay Ajayi                  16,00

Carlos Hyde             21,00

Jordan Howard        26,00

LeSean McCoy        26,00

Lamar Miller             26,00

Melvin Gordon         26,00

DeMarco Murray      31,00