Får vi lidt dansk EL-succes, når FCK tager turen til Torino og AaB tager imod portugisiske Rio Ave? Vi har set på oddsene for de vigtige gruppekampe.

Det blev desværre ikke til Champions League-deltagelse for hverken AaB eller FC København, men nu står der så Europa League-gruppekampe på skemaet hos Kent Nielsen og Ståle Solbakken.

De danske mestre fra AaB skal have revancheret det skuffende 0-6 nederlag til rumænske Steaua Bukarest og de skal gerne op i et helt andet gear, hvis de skal nedkæmpe Rio Ave på Nordjyske Arena.

Kendskabet til de portugisiske gæster er ikke stort, men det ligner umiddelbart et ganske underholdende mandskab, da meldingerne fra AaB-lejren tyder på, at de ser gode chancer for at udfordre Rio Ave-defensiven.

Hvis der har været portugisiske spioner på plads til AaBs seneste kampe, så kan respekten for nordjyderne ikke være enorm. Præstationerne har ikke været imponerende hos Kent Nielsens mandskab, der tilmed må stille uden den karantæneramte keeper Nicolai Larsen.

Torsdag 2. oktober kl. 19:00

AaB Uafgjort Rio Ave
2,45 3,30 3,20
Bet365
Bet365 Bet365

Se info-analyse her.

Kan FCK hente sejren i Torino?

FC København kom langt bedre fra startblokken med pligtsejren over HJK Helsinki, hvor Nicolai Jørgensens to fuldtræffere var nok til at sætte 3 point ind på Europa League-kontoen. Men der er stadig lang vej, hvis FCK skal kvalificere sig videre fra gruppespillet og kampen i Torino er en stor test for hvor langt Ståle Solbakken er nået med at opbygge et slagkraftigt mandskab, der kan sætte klubben tilbage på det internationale landkort.

Serie A-klubben Torino har ganske vist solgt både ligatopscorer Ciro Immobile til Dortmund, mens den offensive profil Alessio Cerci har taget til den spanske mesterklub Atletico Madrid, men de har så også formået et forstærke sig med angriberen Fabio Quagliarella fra Juventus, den erfarne Amauri er kommet til fra Parma og midtbanespilleren Antonio Nocerino er hentet i Milan.

Ligesom AaB, har FC København også haft en skuffende sæsonstart i Superligaen og det er da også Torino, der tager favoritværdigheden.

Torsdag 2. oktober kl. 21:05

Torino Uafgjort FC København
1,73 3,80 5,50
Bet365
Bet365 Bet365

Se ekspertanalyse til kampen her.