Kan du skyde dig frem til udfaldet af weekendens topkampe, når julebolden ruller i Italien, England og ved VM for klubhold? Kom gerne med dine tips til kampene.

Der er masser af spændende fodboldkampe i vente med et par italienske fodboldbrag, og i Premier league tager kriseramte Liverpool imod Arsenal på Anfield. Og så skal vi have jo også have afgjort VM for Klubhold.

Hvem vinder slaget på Stadio Olimpico?

Vi starter vores fodbold-weekend i den italienske Serie A, hvor Juventus igen har indtaget førstepladsen, men Roma forsøger stædigt at holde kontakten med Torino-mandskabet, når de tager imod Filippo Inzaghi´s Milan.

Der er lagt op til et intenst brag i Rom, hvor der nok skal komme gang i fansene på lægterne. Roma er forsat ubesejrede hjemme på Stadio Olimpico i denne sæson (7-1-0 20:4), og de tager da også favoritværdigheden i dette opgør.

Milan kommer fra en flot 2-0 sejr over Napoli og er i denne sæson med i det tætte subtop-felt. Med en sejr over Roma i årets sidste Serie A-kamp vil Inzaghi sende Milan op blandt medaljekandidater. Det kan dog blive vanskeligt at bremse Roma-offensiven med dirigenten Fransceso Totti. Milan ser ud til at måtte undvære forsvarsspillerne Adil Rami, Mattia de Sciglio og Ignazio Abate til dette opgør.

Lørdag 20. december kl. 20:45

Roma Uafgjort Milan
1,77 3,85 5,00
Betfair Sportsbook
Betsafe
Tipico

Se Matchcenter til kampen her.

Real Madrid mega-favoritter mod pavens argentinere

I VM for Klubhold-finalen skal Champions League-vinderne Real Madrid med stjerner som Benzema, Bale og Cristiano Ronaldo op imod de sydamerikanske Copa Libertadores-vindere San Lorenzo, der skal spille deres livs kamp for at håbe på at kunne skabe spænding om udfaldet.

Real Madrid kommer med ind til denne finale med 21 sejre i træk, mens San Lorenzo noget overraskende måtte ud i forlænget spilletid i semifinalen mod Auckland City. Men nu står de her så, og med Pave Frans blandt medlemmerne af fanklubben kan Buenos Aires-klubben nok bruge lidt hjælp fra de højere magter.

Lørdag 20. december kl. 20:30 (Marrakech i Marokko)

 Real Madrid (-2,5)

San Lorenzo (+2,5)
1,71 2,10
Unibet
Bet365

Se Matchcenter til kampen her.

Premier League-brag på Anfield

I sidste Premier League-sæson lykkedes det Wenger at sende Arsenal stærkt fra startblokken og The Gunners indtog førstepladsen i adskillige spillerunder. Liverpool var lidt længere op at komme i omdrejninger, men med drømmeduoen Suarez og Sturridge var de snublende tæt på at vinde mesterskabet.

Det ser ikke umiddelbart ud til at hverken Arsenal eller Liverpool i denne sæson kommer til at spille med om toppladserne. Uden Luis Suarez og med Daniel Sturridge skadet har manager Brendan Rodgers haft det meget svært.

Og så har Mario Balotelli fået en spilledagskarantæne til dette opgør.

Mens Liverpool indtager en skuffende 11. plads, så kan Arsene Wenger heller ikke være tilfreds med den nuværende 6. plads. Arsenal har (igen) været hårdt ramt af skader, og må igen undvære profiler som Özil, Wilshere, Ramsey og Walcott.

Wenger kan dog glæde sig over, at Giroud er tilbage og den franske angriber fejrede dette med to scoringer i den overbevisende 4-1 sejr over Newcastle.

Sidste gang Arsenal tog turen til Liverpool fik de en 5-1 lussing på Anfield, men det ligner en yderst tæt affære, hvor bookmakerne endda har givet favoritværdigheden til Wengers tropper.

Søndag 21. december kl. 17:00

Liverpool Uafgjort Arsenal
2,85 3,55 2,60
Betsafe Unibet Bet365

Se Matchcenter til kampen her.

Inter på den lange vej tilbage mod toppen

Vi slutter også af i Italienm hvor Roberto Mancini fik første Serie A-sejr i spidsen for det ambitiøse Inter-mandskab, der kæmper for at finde stabiliteten.

Milano-klubben forsøger at kæmpe sig tilbage blandt topholdene efter en skuffende sæson hvor de efter 15 spillerunder roder rundt på 11.pladsen. Mancini og Inter-drengene tager søndag imod Lazio i et vigtigt opgør på Giuseppe Meazza.

Lazio har haft en flot sæson og kan med en sejr over Inter endda overhale Napoli og indtage 3.pladsen. Til denne kamp må træner dog undvære Antonio Candreva og Lucas Biglia, der er blandt de bærende profiler.

Søndag 21. december kl. 20:45

Inter Uafgjort Lazio
2,15 3,40 3,65
Bet365
Ladbrokes
Betsafe

Se eksperttip fra Mark Mameli til kampen her.