Det er efterhånden ved at være et år siden, at Brøndby har vundet en SAS-liga kamp i det jyske. I går var holdets nye målmand, Stephan Andersen, stærkt medvirkende til at et forestående jubilæum kan "fejres". For i SAS-ligaens sene søndagskamp kunne Thomas Tengstedt udligne i det 78. minut, og med det mål skiftede OddsXpert-titlen ejermand.
Helt fremme i kampen om æren og top-præmien havde "hagested" tippet Brøndby, mens "Kimpaj" havde luret krydset. Det udlignende mål sendte "Kimpaj" forbi i sidste øjeblik til en samlet ugesejr.

For sin sejr belønnes "Kimpaj" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

I månedkonkurrencen er det fortsat "Santana Moss" der er i front, men den forgangne har kostet en smule, og forspringet er indskrænket til 1,16 point ned til "Jancker", mens "Kimpaj" også ligger godt til 2,05 point efter.

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.