Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I den italienske Serie A har Juventus i den grad fundet melodien efter en elendig sæsonstart.

Siden 11. spillerunde i slutningen af oktober har Juventus fejet al modstand af vejen og vundet 13 kampe i træk. Inter har pt. rekorden i Serie A med en sejrsstime på hele 17 kampe tilbage fra sæsonen 2006-2007, og denne rekord er Juventus nu tæt på at overgå.

Men ifølge Danske Spil* kommer det ikke til at ske i denne sæson.

- Vi vurderer, at det ikke lykkes Juventus at overgå Inters imponerende rekord i denne omgang, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Juventus møder et Napoli-mandskab, der ligeledes er i fantastisk form. Specielt angrebet med Gonzalo Higuain i front har virkelig fundet målformen, så vi forventer, at Napoli får minimum ét point med fra besøget i Torino, fortæller Peter Emmike.

- Skulle det lykkes Juventus at slå Napoli og vinde holdets 14 sejr i træk, så venter der stadig tre kampe blandt andet imod Inter, før de sort-hvidstribede tangerer rekorden. Dette vurderer vi ikke bliver tilfældet i denne sæson, siger oddssætteren.

Hvornår tror Juventus’ sejrsstime stopper?

Der er odds 1,67, hvis det sker imod Napoli og odds 8,00, hvis det bliver Inter, der sætter en stopklods for ”den gamle dame”. En tangering af rekorden i 28. spillerunde står til odds 13,00, og der er odds 22,00, hvis Juventus får rekorden for dem selv.

Spil med på Serie A hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/italien/outright