Syv tips, syv fuldtræffere. Score kan han skam stadig - gode, gamle John Barnes.

En af de bedste venstrefløje fodboldspillet nogensinde har set, havde sin storhedstid i Watford og Liverpool i firserne og start-halvfemserne - og sluttede sin aktive karriere i Charlton i 1999 (36 år gammel).

Derefter satsede han på en tilværelse som træner. Det startede på toppen i Celtic, men det var en kort fornøjelse; han blev fyret halvvejs inde i sin første sæson. Efter en lang pause og et kort intermezzo som landstræner i Jamaica, fik trænerkarrieren endnu et skud for boven da han blev fyret i Tranmere i oktober 2009 og derefter forgæves forsøgte at blive landstræner i Rwanda.

Suveræn førsteplads i uge 42

For den inkarnation af John Barnes der deltager i OddsXpert-konkurrencen, ser den glorværdige fortid ud til at betyde mere end den aktuelle tristesse. Deltageren med det nostalgiske navn "john barnes"vandt OddsXperts ugekonkurrence i april i år, og nu har han så gjort det igen, med en suveræn sejr i uge 42. Han ramte plet med alle sine tips og fik i alt 14,9 point, hele 5 point foran nærmeste forfølger - "KVIST".

"KVIST" fik samme pointtal som "nielsc", men vandt den efterfølgende lodtrækning om andenpræmien.

Præmievindere, uge 42

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): john barnes, 14,9 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): KVIST, 9,9 point

De øvrige 352 deltagere i uge 42 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.