Med 6.000 kr. ekstra i præmiepuljen, en leaderboard konkurrence, og nye regler for adgang til finalebordet, starter vi i aften kl. 20 hos Bet24 Poker en helt ny runde BetXpert poker, stadig med rejsegavekort på 12.000 kr. som hovedpræmie.

Torsdagens turnering er den 1. af 8 indledende kvalifikationsturneringer, hvor der er sæder til det attraktive finalebord på højkant.

Vinder af jule-runden fundet
I går aftes blev jule-rundens finalebord afviklet, og vinderen blev personen bag Bet24 Poker aliaset "gr8pb18", som i sidste hånd vandt med A5s over "_allanBly_", som sad med K2 på hånden. 

Tillykke til gr8pb18, som godt og vel en time inde i turneringen var næsten helt nede og skrabe gulvet, med laveste stack af 16 tilbageværende. Flot kommet tilbage!

Nyt: Finalebord kun for kvalificerede
Det er værd at bemærke, at modsat i den "jule-runde" vi afviklede i december, vil man i denne "nytårs-runde" ikke kunne købe sig til en plads ved finalebordet. Det er således kun ved at kvalificere sig fra én af de indledende turneringer, at man kan få plads i finalen, hvor hovedpræmien er et rejsegavekort til en værdi af 12.000 kr.

Nyt: Leaderboard konkurrence - 6.000 kr. i præmier
Nyt i forhold til "jule-runden" er også at vi i "nytårs-runden" indfører en leaderboard konkurrence, hvor vi uddeler præmier for i alt 6.000 kr. Leaderboard konkurrencen er således en chance for at score sig nogle kontante præmier undervejs, så for alle dem hvor finalepladsen glipper, er der stadig en hel del at kæmpe for.

Bounty på Mike Larsen
Og for at runde præmie-regnen af, så fortsætter vi i de kommende 8 kval-turneringer med at sætte en bounty på vores poker-mand, Mike Larsen, der spiller på Bet24 Poker under aliaset "GoFish4Good". Den spiller der slår Mike ud af turneringen, vinder et 250 kr. freebet hos Bet24.

Buy-in
Deltagelse i en kvalifikationsturnering koster 5,5 dollars. Der kæmpes om gratis billetter til finalen - en gratis billet per 10 deltagere.

Bet24 Poker
Pokerturneringerne foregår hos Bet24 Poker. Læs om Bet24 Poker på denne side.

Turnerings-plan, Nytårs-runden
8 indledende kvalifikationsturneringer (alle afvikles kl. 20:00):
1. kval: Torsdag 7. januar (KODEORD: villarreal)
2. kval: Mandag 11. januar
3. kval: Torsdag 14. januar
4. kval: Mandag 18. januar
5. kval: Torsdag 21. januar
6. kval: Mandag 25. januar
7. kval: Torsdag 28. januar
8. kval: Mandag 1. februar

Finale: onsdag d. 3. februar 2010


Find turneringen
Hver kvalifikationsturnering hedder BetXpert Qualifier (finalen hedder BetXpert Finale).

Den findes hos Bet24 Poker under "Scheduled Tournament" hvor man finder frem til den ved at kigge på buy-in-størrelsen, navnet eller dato og tidspunkt.

Starttidspunkt: Kl. 20.

For at mindske risikoen for at folk udefra - ikke-brugere af BetXpert - deltager i pokerturneringerne, er der et kodeord.

Kodeordet findes på denne side forud for hver kvalifikationsturnering: http://betxpert.com/poker/bet24_tour.asp hvor du også kan læse meget mere om præmier, leaderboard konkurrencen, mv.