Manden bag klummeserien Odds Med Omtanke - og bogen Vind på Sport - vender tilbage til BetXpert og øser ud af sin viden

Der hviskes af og til ærefrygtigt i BetXperts kroge om Odds Med Omtanke - den sagnomspundne klumme hvor "Investor" (Ole Larsen) gavmildt øste af sin enorme viden om betting.

Det gjorde han ugentligt i tre måneder i 2006 - i alt 13 artikler blev det til før han og katten Keld trak sig tilbage (i forlængelse af klumme-virksomheden udgav Ole i øvrigt en bog: "Vind på Sport").

Fem år siden - men hans artikler er stadig særdeles anbefalelsesværdige for enhver der er interesseret i blive bedre til at tippe - du kan finde en oversigt over klummerne her.

Investor tilbage på BetXpert

Nu vender den gode Investor så tilbage til BetXpert med en ugentlig klumme til udgivelse hver fredag (med start fredag d. 16/3).

Men hvad vil han skrive om - har vi ikke lært hvad der er at lære? De første par uger går til at præsentere hans tilgang til betting, hvordan den har udviklet sig, og hvorfor han egentlig gør som han gør.

Investor skriver selv: "Artiklerne bliver ikke så relativt strengt strukturerede ud fra specifikke temaer som sidst. En kombination af bettingteori med en praktisk indgang, lidt skæve vinkler på aktuel sport og spil og sat op på en måde, så der er noget for alle, ikke kun dem, der smider tusindlapperne over skranken…"

Det er altså en Investor under lidt friere tøjler denne gang og man kunne forestille sig emner som Champions League, March Madness (det kæmpestore college-basket slutspil i USA), tanker om livebetting, baseball, "hjemmelavede" asian handicaps og trading - alt sammen kombineret med Investors egne bettingoplevelser.

Siden sidst

Hvad har Investor så lavet siden klummeskriveriet og bogudgivelsen i 2007? Det er blevet til både fuldtidsjob og betting - Investor skriver selv:

"Min bogudgivelse i 2007 endte faktisk nøjagtig samtidig med mit selvvalgte sabbatår, og i de seneste 5 år har jeg været ansat i Psykiatrien i en uddannelsesfunktion som hhv. uddannelseskonsulent og chefkonsulent. I 2006-7 var det faktisk også min tanke, at jeg ville have "trukket" mig tilbage fra et traditionelt arbejdsliv, men jeg var slet ikke klar til det på det tidspunkt, måske nok på selve betting siden, men slet ikke på det psykologiske plan. Der er jeg blevet ekstremt meget klogere indenfor de seneste år.

På bettingområdet er min strategi justeret siden 2007, men egentlig indenfor de samme rammer, som jeg anvendte dengang. Grundlæggende har jeg stadig den samme "konservative" tilgang, der er ekstremt struktureret og gearet til mit niveau og de beløb jeg bruger. Jeg er blevet klogere på det her fascinerende område, som aldrig stopper med at forbløffe mig, jeg har været igennem nogle ekstreme perioder, som jeg dengang ikke troede muligt i det omfang, på godt og ondt, og jeg har også oplevet at blive fanget ind i nettet af ups and downs.

Jeg tænker specifikt på en periode i et travlt 2009, hvor jeg over et halvt års tid anvendte en progressionsstrategi med mådehold....på papiret....på 3 måneder tjente jeg fuldstændigt svinsk mange penge og de næste 3 måneder brugte jeg så på at tabe dem igen (på nær til en godt nok romantisk tur til Bad Gastein...men alligevel...). Men det har stadig været det værd, og i betragtning af, at jeg i de seneste 5 år har haft et i perioder ganske krævende fuldtidsjob med 2½ times daglig transporttid, og at min kone og jeg har investeret i vores drømmehus på landet med det tidsforbrug, der har fulgt med det, så er jeg fint tilfreds med udviklingen.”

Sog sagt kan du læse mere til Investor hver fredag på BetXpert (med start fredag d. 16. marts).