Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Træner for det danske U21-landshold Jess Thorup udtog tirsdag sin trup til de to forestående træningskampe imod Portugal og USA.

Ifølge U21-landstræneren kommer truppen i store træk til at ligne den endelige EM-trup til juni. Men spillere født senest d. 1. januar 1992 må deltage i turneringen, og det åbner op for spekulationer om, hvorvidt etablerede landsholdprofiler som Christian Eriksen og Nicolai Boilesen kan komme i spil til EM-slutrunden.

Danske Spil* har sat odds på mulighederne for de unge danske landsholdsprofilers deltagelse i det forestående U21-EM i Tjekkiet til sommer.

- U21-EM ser ud til at være et lukket land for både Christian Eriksen og Nicolai Boilesen. Ingen af de to har været udtaget til U21-landsholdet længe, og begge skal koncentrere sig om EM-kampen imod Serbien. Det vil derfor være en meget stor overraskelse for os, hvis de bliver en del af EM-truppen, siger oddssætter Morten Overgaard.

Christian Eriksen 20-dobler din indsats, hvis Tottenham-spilleren kommer til U21-EM, og Nicolai Boilesen giver odds 15.00.

Derimod virker det ikke usandsynligt, at Augsburg-spilleren Pierre-Emile Højbjerg kommer til U21-EM, hvilket belønnes med 5.00 gange pengene.

Se odds på udvalgte danske U21-spilleres mulighed for at komme til EM:

U21-EM – Hvem bliver udtaget?

Ja, Christian Eriksen bliver udtaget?                       Odds 20.00

Ja, Nicolai Boilesen bliver udtaget?                         Odds 15.00

Ja, Jores Okore bliver udtaget?                              Odds 10.00

Ja, Pierre-Emile Højbjerg bliver udtaget?                 Odds 5.00

Nej, Pierre-Emile Højbjerg bliver ikke udtaget?        Odds 1.12

Ja, Yussuf Poulsen bliver udtaget?                          Odds 1.12

Nej, Yussuf Poulsen bliver ikke udtaget?                  Odds 5.00

Ja, Andreas Cornelius bliver udtaget?                      Odds 1.12

Nej, Andreas Cornelius bliver ikke udtaget?             Odds 5.00