Sponsoreret indhold fra NordicBet

Brøndby tabte i går for anden gang i sæsonen til oprykkerne fra Hobro og viste endnu engang et katastrofalt dårligt bundniveau. Bookmakeren NordicBet tror ikke længere på medaljer til de blå-gule.

Det så ellers ud til, at Thomas Frank var ved at få styr på tropperne. Før weekendens kamp havde Brøndby ikke tabt i seks kampe i træk, men endnu et sammenbrud mod upåagtede Hobro viser ifølge NordicBet, at storklubben fra Vestegnen ikke har klassen til at vinde medaljer. Slet ikke, hvis Daniel Aggers skade viser sig at være alvorligere end som så. Uden Agger i forsvaret er Brøndby et helt andet hold defensivt, lyder vurderingen fra NordicBet, som er oppe i odds 1,90, hvis det lykkes Brøndby at hive medaljer hjem i denne sæson.


"Kampen mod Hobro var på alle måder sigende for Brøndbys sæson. De mangler i høj grad idéer i det etablerede spil, og så snart Daniel Agger udgik, faldt forsvaret helt sammen. Frem ad banen skuffede
kanterne og Johan Elmander endnu engang, og så bliver det altså svært at spille med i toppen, eller for den sags skyld bare ende i top-3," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der ikke har den store tiltro til, at Brøndbys mange nye spillere kan få holdet op på et niveau, der gør det realistisk at slå hold som FC København, AaB, Randers og FC Nordsjælland i kampen om medaljer. 

"Brøndby har det seneste års tid hentet mange dyre spillere fra ind- og udland, og efter en middelmådig sæson i fjor, var det meningen, at holdet skulle toppe og spille med om guldet i denne. Det kræver dog rigtig lang tid at spille 7-8 nye spillere ind på holdet, og præstationerne i denne sæson har også været af så svingende kvalitet, at der kan gå lang tid, før det for alvor klinger af metal på
Vestegnen," vurderer Tonni Munk Jensen.

Vinder Brøndby medaljer i Superliga-sæsonen 2014-15?
Ja 1,90
Nej 1,80

Find spillet på NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil