Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Han er helt suveræn i konkurrencen om den grønne pointtrøje – men den slovakiske cykelstjerne Peter Sagan har endnu ikke vundet en etape i årets Tour de France.

Og det kommer slovakken heller ikke til, hvis man skal tro Danske Spil*, der har sat odds på, om Sagan kommer først over stregen på én af de resterende etaper i verdens største cykelløb.

- Inden starten på årets Tour de France var vi ret sikre på, at Sagan nok skulle vinde mindst én etape. Men som løbet har udviklet sig, og med de etaper, der er tilbage nu, så tror vi ikke, at det lykkes for ham at komme først over stregen, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Spil* giver nu odds 2,30, hvis Sagan vinder mindst én etape, mens det giver pengene 1,55 igen, hvis Sagan må forlade Tour’en under en etapesejr.

- Det er sjældent, at indehaveren af den grønne trøje ikke vinder en etape, men det er efter vores vurdering det mest realistiske nu. Dagens 12. etape passer umiddelbart Sagan rigtig godt, men flere forhold taler imod ham. Ingen ryttere vil følges hjem til målstregen med Sagan i et udbrud, og samtidig virker han overtændt og ikke særlig cool i afslutningerne. Endelig har han ikke vist samme hurtighed i spurterne som tidligere, og han vil formentlig komme til kort over for typer som Kittel, Greipel og Kristoff på de resterende flade etaper, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Spillet kan findes her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/outright