Hysteriske kællinger, var der engang én der kaldte børsmæglere. Man kan vist sige det samme om diverse bookmakere – der tilsyneladende holder BetXpert i almindelighed og visse eksperter i særdeleshed under skarp bevogtning med en ekstremt fintfølende seismograf.

Der går ikke mange minutter, efter at tunge drenge som Kristian Mølholm (golf) eller Nicolai Kristensen (vintersport) har lagt analyser ud, før oddsene rasler ned. Af og til bliver væddemålene simpelthen taget af.

Så man skal være hurtig ved gadelågen, når d’herrer Mølholm og Kristensen lægger tips ud. Derfor er følgende forskræp allerede håbløst forældede, men her kommer de ikke desto mindre:

Golfmand Kristian Mølholm – tilbagebetaling: 155% - har igen taget Playit med bukserne nede i World Cup i Sevilla og fundet nogle herlige fiduser med Østrig i hovedrollen. Spilstop lørdag morgen kl. 8. Se analyserne hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Nicolai Kristensen – tilbagebetaling: 184% - har blæst vintersæsonen i gang for alvor og kan præsentere en række langrends-tip til lørdag formiddag og middag. Læs analyserne hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

Et godt råd til folk, der ikke har nået at fange de fede odds: Skriv jer på mailinglisterne for henholdsvis golf og vintersport – følg instruktionen inde på siderne – og hold så godt øje med postkassen... Måske når I det, før bookmakernes vagthund får færten og skærer oddsene ned til green-græsstrå-størrelse.