Fire hold tilbage og alle mere end kompetente til at gå hele vejen. Men hvem løfter trofæet? Vi ser på Brasilien-Tyskland og Holland-Argentina...

Vi går ind i sidste uge af VM (æv!) og det er nu det for alvor bliver spændende (yes!). Alle fire hold er sikre på at ende i en medaljekamp, men når man er nået så langt, er der en kæmpe forskel på om medaljen man kæmper om, er af guld eller bronze.

Brasilien, Argentina og Tyskland var de tre forhåndsfavoritter hos bookmakerne, mens Holland var lidt længere nede på listen. Hvordan ser det ud nu? Vi kigger på oddsene.

Vinder af VM 2014

Bedste odds Bookmaker
Argentina 3,50
NordicBet
Brasilien 3,75
Unibet
Tyskland 3,75
Bet365
Holland 4,35
NordicBet

Argentina har altså overtaget favoritrollen fra Neymar-løse Brasilien, der nu står helt lige med semifinalemodstanderne fra Tyskland. Er det fair? Skal kyniske Holland være outsidere? Døm selv og kom meget gerne med dit bud i forum eller som en kommentar til denne artikel.

Brasilien-Tyskland: Kan brasserne uden Neymar?

Brasilien er nået langt, men meget kan tilskrives superstjernen Neymar, der måtte forlade banen skadet mod Colombia og som nu er ude resten af VM. En bet for værtsnationen, der også må undvære forsvarsstyrmand og kaptajn Thiago Silva (pga. karaænte) mod tyskerne.

Tyskland har spillet sig op og mod Frankrig lignede man igen et Turnierungsmannschaft og Löw kunne modtage ros for at ændre sit hold taktisk. Men hvordan klarer man de hurtige, teknisk dygtige og fysisk stærke brasilianere?

Tirsdag den 8. juli 2014 kl. 22:00 - Fodbold, VM

Brasilien Uafgjort Tyskland
2,80 3,30 2,75
Bet365
Bet365
Ladbrokes

Analyse: 22:00 Brasilien-Tyskland (Asian 0:0) 2 2,00

Holland-Argentina: Vinder kynismen?

Den hollandske træner, Louis van Gaal, har fået rigtig meget ros for sin taktiske formåen og justeringer under denne slutrunde. Om det er på sin plads kan altid diskuteres, faktum er dog, at hollænderne spiller en yderst kynisk og afventende form for fodbold, hvor defensiven er i fokus og Robben og van Persie skal stå for det offensive i hurtige omstillinger.

Argentina har ikke spillet fantastisk, men mod Belgien var de alligevel det klart bedste mandskab og man fornemmer, at de skruer op for tempo og finesser når det virkelig gælder. Kan de stå distancen og sende europæerne hjem?

Onsdag den 9. juli 2014 kl. 22:00 - Fodbold, VM, Arena Corinthians

Holland Uafgjort Argentina
3,25 3,20 2,45
Bet365
Bet365
Bet365