X Factor fylder rigtig meget i danskernes bevidsthed og derfor er det meget naturligt, at mange går op i, hvem der skal udgøre dommerpanelet. Især når Thomas Blachman nu smutter og DR skal finde en ny dommer, der tør tale frit fra leveren.

"Trods sine kun 27 år, er Thomas Troelsen en af Danmarks dygtigste og mest erfarne producere. Den tidligere forsanger i Superheroes har arbejdet med et hav af store navne og det vil være et kæmpe scoop for DR at få ham som erstatning for Thomas Blachman," siger Unibets danske oddssætter Kenneth Pedersen.

"Troelsen er jo vant til at sige sin mening i DR2-programmet Smagsdommerne, så rollen som dommer vil jo ikke være fremmed for ham. Får han buddet, tror vi, at han takker ja. Det samme gælder for Carsten "Soulshock" Schack, som rygterne allerede florerer omkring. Han er nummer to på vores liste til 5 gange pengene."

Andre bud fra Unibet* tæller bl.a. Dan Rachlin, Søren Rasted og det tidligere medlem af Den Gale Pose, produceren Rasmus Berg. Sidstnævnte giver pengene 20 gange igen, hvis han skulle følge sin gamle kollega Jokeren ind som dommer i et DR-program.

Hvem bliver ny dommer i X Factor?
- Thomas Troelsen 4,00
- Carsten ”Soulshock” Schack 5,00
- Kenneth Bager 7,50
- Søren Rasted 10,00
- Anders Trentemøller 12,00
- Dan Rachlin 15,00
- Rasmus Berg 20,00
- Rasmus Nøhr 30,00
- Keld Heick 75,00
- Bent Fabricius-Bjerre 100,00
- Lars Ulrich 150,00

Se den komplette liste over dommerkandidater hos Unibet*.