Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Onsdag køres VM i enkeltstart i Bergen i Norge. Tyske Tony Martin stiller op som forsvarende mester, men den firedobbelte guldvinder i enkeltstartdisciplinen må afgive tronen i denne omgang, vurderer Danske Spil*.

- Ruten passer ikke ideelt til Tony Martin. Den er kuperet, og den slutter med en ret hård stigning på 3,4 kilometer og en gennemsnitlig stigningsprocent på 9,1, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Vi ser Tom Dumoulin, som den absolutte favorit til sejren. Dumoulin har en god enkeltstart, og så kan han klatre. Derudover kommer han helt frisk til VM, som han har bygget denne periode af sæsonen op om. Ruten ligger til ham, og han droppede Vueltaen for at fokusere på VM. Så han ligner i vores bog en vinder, siger Jeppe Helbo.

- Derudover er Froome jo i den også i spil. Han vandt enkeltstarten til slut i Vueltaen, som han jo også vandt. Ham regner vi selvfølgelig også som en kandidat – i hvert fald til at få medalje. For spørgsmålet er jo, hvor slidt han er efter tre uger i Spanien, spørger Jeppe Helbo retorisk.

Oddssætteren mener også, at australske Rohan Dennis kan blive en del af topstriden.

- Vi ved ikke helt, hvor han står, efter at han forlod Vueltaen umiddelbart inden enkeltstarten. Men vi ved, at han selvfølgelig har kvaliteterne til at gøre noget her. Når man har vundet 16 individuelle enkeltstarter i karrieren, så har man noget at skyde med, siger Jeppe Helbo.

Danske Spil* har odds 1,60 på Dumoulin som vinder, odds 4,00 på Rohan Dennis og odds 5,00 på Froome.

Tjek Danske Spils odds på VM-enkeltstarten her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/vm