Brugeren duketdj havde fundet spåkuglen frem og demonstrerede stor indsigt, da han anbefalede og ramte en dansk vinder af VM i fodboldgolf til stort odds.

Fodboldgolf oplever stigende popularitet både som sportsgren og social aktivitet. En af årsagerne kan være, at alle uanset alder og niveau kan spille og det er let tilgengængeligt. I takt med fodboldgolfs popularitet har sportsgrenen også fået bookmakernes opmærksom. Således havde Betsafe sat odds på VM i fodboldgolf, som blev afviklet i Tjekkiet sidste uge.

Brugeren duketdj benyttede anledningen til at komme med sit jomfrutip på BetXpert - og hvilket et! duketdj demonstrerede stor indsigt og viden, da han dissekerede både deltagerfeltet og baneforholdene.

duketdj var ikke i tvivl om kolossal værdi på danske Martin Schmücker, der tilmed var forsvarende mester. Det udmøntede sig i et tip på Martin Schmücker som verdensmester til odds 13 - indholdende en anbefaling på top 3 til flotte odds 4,80.

Tog den fra spids

Herefter var det bare at vente til weekenden, hvor de individuelle konkurrencer skulle afvikles i Prag. I mellemtiden fodrede duketdj flittigt brugerne med insiderviden fra den danske lejr, hvor optimismen var stor. Martin Schmücker lagde stærkt ud og lagde sig allerede i spidsen - på en delt førsteplads - efter de 2 indledende runder.

Den regerende verdensmester holdt fast i føringen og kunne søndag aften lade sig krone som verdensmester - til stor jubel for de BetXpert-brugere, der havde fulgt duketdj's  brugertip.

Herfra er det bare at ønske duketdj stort tillykke med sit flotte jomfrutip, hvor han sænkede odds 13.