Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Brøndby har fået en mindre god start på indeværende Superliga-sæson. Ifølge Danske Spil* så er der ikke stor sandsynlighed for, at mesterskabet havner på Vestegnen.

- Vi har odds 8,00 på, at Brøndby vinder Superligaen i denne sæson – det svarer til omkring 15%. Oddset har faktisk ikke været så højt i over to år, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter.

- Efter de første ni af 26 runder i grundspillet, så har Brøndby tabt tre kampe. Sammenlignet med sidste sæson, så tabte de blot to kampe i hele grundspillet. Specielt forsvaret har set rigtig skidt ud, hvor de allerede har lukket 13 mål ind. Igen, sammenlignet med sidste sæson, så indkasserede de blot 24 mål i grundspillets 26 kampe.

- Går vi længere tilbage, altså til sæsonen 16/17, så var vores chancevurdering for at Brøndby ville vinde mesterskabet også væsentlig større. Det virker lidt som om, at gassen er gået af ballonen efter to gode sæsoner med sølvmedaljer. Zorniger har en virkelig god trup, men der er flere profiler som har underpræsteret, siger Peter Emmike.

- FCK og FCM er derfor storfavoritter til at vinde mesterskabet i denne sæson, men der er selvfølgelig lang vej endnu, så alt kan ske.

Vil du spille på, hvem der vinder Superligaen? Gør det her.