Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det er en stor dag i dansk ishockey, for landets to suverænt bedste ishockeyhold, SønderjyskE og Herning, tager i aften hul på finaleserien, som spilles bedst af 7 kampe.
Det bliver 10. år i træk, ét af de to hold vinder mesterskabet. Herning har vundet fem og sønderjyderne fire mesterskaber siden 2005.
SønderjyskE-Blue Fox Herning 1 odds 1,90
Det er virkelig en svær kamp, rent oddsmæssigt. Herning til odds 3,05 frister helt vildt med tanke på, at Herning har vundet fem af seks indbyrdes opgør i sæsonen, inklusiv finalen i Metal Cup, hvor midtjyderne vandt hele 5-0.
Herning har dog skadesproblemer efter semifinaleserien mod Frederikshavn, og det er to meget stærke defensive spillere i Rasmus Nielsen og Mitch Ganzak, som risikerer at sidde udenfor. Nærmest de værst tænkelige på et Herning-hold, som bygger hele deres spil op omkring defensiven.
Jeg tror ikke midtjyderne kan holde det offensive sønderjyske powerhouse væk i aften, og odds 1,90 går derfor an med udsigt til 4-5000 fanatiske søndejryske fans, som godt ved, at alle mand skal af huse, hvis landets mest vindende ishockeyhold skal knækkes i finalen.
En drømmefinale – ganske enkelt. Herning har endnu ikke tabt en kamp i dette års slutspil, og SønderjyskE kun en enkelt kvartfinale mod Esbjerg.
Det findes ikke bedre i dansk ishockey, og jeg tror minimum vi skal ud i seks kampe, før mesteren kan kåres.
Bemærk også, at der på det nye Oddset for første gang er en række specialspil i finaleserien. Helt ned til, om Anders Overmark eller Mitch Ganzak får flest udvisninger i serien. 1,95 på Overmark er et godt spil, når nu Ganzak er tvivlsom. Under 6,5 kampe i serien til odds 1,60 er også spændende, for det er trods alt sjældent en serie går ud i syv kampe. Og sådan kan man blive ved – gå ind og tjek de mange fede spil ud.
Der er faceoff kl. 21.
Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates 1 odds 1,85
Bronzekampene spilles i dag og i morgen, og højestseedede Aalborg har hjemmebane i den sidste af de to kampe. Ved mållighed spilles der i morgen overtid og evt. straffeslag, som afgjorde sidste års bronzekampe til Rødovres fordel.
Jeg tror på Frederikshavn, når giganten Christian Schioldan spiller sin sidste hjemmekamp i karrieren. Han fortjener en sejr, og Frederikshavn virker pt. stærkere end Aalborg. Og mon så ikke vi får en meget højtscorende og dramatisk bronzekamp. De plejer at være i slagsmål i træningskampene – hvordan bliver det så ikke, når de to skuffede nordjyske rivaler skal fordele bronze, efter at have misset finalen?
Faceoff kl. 19.30.
Gentofte Stars-Hvidovre IK 1 odds 1,40
5. og afgørende finale i 1. division kan også blive vild, og de første fire kampe har været gode og har været spillet i flotte rammer. Her er samme dilemma rent oddsmæssigt, som i finalen i Vojens, hvor der er godt odds på Herning. Hvidovre skal ret beset have en større chance, og derfor er der værdi i dem, men jeg tror Gentofte kører den hjem som det bedre hold de er, og derfor går jeg altså på odds 1,40.
Held og lykke på denne store ishockeyaften, hvor Oddset bugner af tilbud på hockey fra ind- og udland.
Jimmy Bøjgaard