En af ekspertpanelets alltime-topscorere målt på overskud er Mike Larsen, der opererer på ishockeymarkedet. 2015 er endnu et godt år for Mike, der slutter rigtig flot af. 

U20 VM i ishockey er netop startet, og mens flere af os ikke har sat det store kryds i kalenderen over denne begivenhed, så har Betxperts Mike Larsen set frem til dette VM, hvor han vil komme med spilforslag her på siden. Indtil nu er det kun blevet til 2 spilforslag på begivenheden, men dette har bl.a. kastet en gevinst på odds 4,80 af sig.

Slutter året rigtig flot af

VM er dog ikke det eneste ishockey, der har været at anbefale her i kalenderårets sidste måned. Indtil nu har Mike anbefalet 23 spil i løbet af december, hvilket har kastet et imponerende overskud på 13,57 units af sig eller en tilbagebetalingsprocent på 159%.

Her har vi bl.a. kunne nyde godt af en Aalborg-sejr ude over Esbjerg til odds 7,65 og et kryds ligeledes i Esbjerg, da Frederikshavn var på besøg - hvilket blev belønnet med odds 4,65.

Netop nu er Mike ude med 3 aktuelle spilforslag på den danske hockeyliga, Metal Ligaen, hvor han anbefaler spil på 3 underdogs i ordinær spilletid. Læs hans spilforslag, hvor der findes værdi i både Rungsted, Gentofte og Aalborg

Så få spil er naturligvis behæftet med relativt stor indflydelse af den statistiske varians, men ikke desto mindre er det gode tal baseret på mange fyldestgørende analyser med stor indsigt i sporten.

Blandt de bedste eksperter i 2015

December-måned har dog ikke været den eneste gode måned for Mike Larsen, der for hele 2015 kan notere sig for et overskud på 37 units efter 168 spilforslag, hvilket giver en tilbagebetalingsprocent på 122%. Dette er den højeste tilbagebetalingsprocent for alle eksperter med minimum 60 spilforslag og overskuddet er det andethøjeste blandt hele ekspertpanelet.

Mike er dermed på vej mod sit syvende år i træk med overskud, hvilket vidner om gode evner til at slå bookmakerne.

2015 var et fint år for ekspertpanelet

Generelt set var 2015 også et fint år for ekspertpanelet. Samlet set gav hele ekspertpanelets spilforslag et overskud på 140,38 units med en tilbagebetalingsprocent på 104%. Disse er i sig selv fine, det skal dog bemærkes at den gennemsnitlige betvalue har været højere, så eksperterne har generelt været for optimistiske.