Sponsoreret indhold fra NordicBet

Hobros udligning i sidste minut mod Lyngby kan blive scoringen, der sender fyraftensprofferne op i Superligaen. Med kun tre spillerunder tilbage tør bookmakeren NordicBet godt uddele superliga-billetter til Hobro og Silkeborg.

Der er hård kamp i toppen af NordicBet Ligaen, hvor Silkeborg, Hobro og Lyngby kæmper om de to Superliga-pladser. Fire point skiller Silkeborg på førstepladsen og Lyngby på tredjepladsen, og netop disse to hold mødes i en måske altafgørende kamp i sidste spillerunde, mens Hobro på papiret har et noget nemmere slutprogram. Derfor er Hobro på trods af et skidt forår med kun fire sejre i 12 kampe stadig store storfavorit til at stifte bekendtskab med landets bedste fodboldrække for første gang nogensinde. En Hobro-oprykning er helt nede i odds 1,35, mens Silkeborg er endnu større favorit i odds 1,07.

"Der er ingen tvivl om, at Silkeborg og Lyngby lige nu og her er langt bedre spillende end Hobro, men Hobros efterår var så stærkt, at de naturligvis har fortjent det, hvis det ender med den oprykning, som alt tyder på. De møder bundholdene Marienlyst og Hvidovre på hjemmebane, og sejre i de to kampe bør være nok til at sikre oprykningen. Det udlignende mål til allersidst i kampen mod Lyngby i weekenden kan derfor vise sig at blive mange millioner kroner værd for den lille klub med fyraftensproffer," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvilke hold rykker op i Superligaen?
Silkeborg 1,06
Hobro 1,35
Lyngby 2,05

Find spillet på NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Sæsonspil