Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter næstsidste spillerunde i Superligaen ser det unægteligt ud til, at Hobro trækker sorteper.

Med 32 point er de plantet på 7. pladsen, mens Horsens og AaB har 34 og 35 point på henholdsvis 6. og 7. pladsen.

Hobro skal ud og hente 3 point i udekampen mod guldaspiranterne fra Brøndby, og hos Danske Spil* tror man ikke på dette scenarie.

- Brøndby er ubesejret i deres seneste 19 kampe, så jeg har svært ved at forestille mig, at de skulle snuble til Hobro hjemme på Vilfort Park, udtaler Peter Emmike, oddssætter hos Danske Spil*.

Udover en sejr på Vestegnen, så skal nordjyderne samtidigt håbe på et nederlag til enten Horsens eller AaB.

- Lyngby har tre nederlag på stribe med en score på 1-7, så Horsens er favoritter til at vinde i Nordsjælland. I forhold til kampen i Aarhus, så er AGF favoritter, men her skal AaB jo blot bruge ét point for at sikre sig en plads i Mesterskabsspillet.

Hvis du er mere optimistisk omkring at Hobro kvalificerer sig til Mesterskabsspillet, så kan du få dine penge 12 gange igen. OB og Sønderjyske har faktisk også en teoretisk chance for at gå videre.

Fynboerne ligger med 31 point på 8. pladsen lige under Horsens og Hobro.

Hvis OB slår Randers på udebane, så vil de få 6. pladsen, såfremt Horsens og Hobro taber til henholdsvis Lyngby og Brøndby.

Sønderjydernes vej til Mesterskabsspillet er en smule mere kompliceret. SønderjyskE har også 31 point, men er placeres som nr. 9, da de har en dårligere målscorer end OB.

Hvis SønderjyskE kan formå at slå FCM på udebane, samtidigt med, at Horsens, Hobro og OB taber deres kampe, så er det dem som ender på den adgangsgivende 6. plads til Mesterskabsspillet.

Se oddsene for top 6 her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/outright