Sponsoreret indhold fra NordicBet

NordicBet udbetalte søndag den største enkeltgevinst nogensinde, da en kunde på spektakulær vis ramte fem VM-kampe og tippede sig til intet mindre end 772.423 kr. for en indsats på blot 1.500 kr. Blandt de rigtige kampe var to rene cifferspil på 3-1 sejre til henholdsvis Brasilien og Chile.

En usandsynligt dygtig - og måske en smule heldig - kunde hos NordicBet ramte i weekenden fuldt hus på en kupon, hvor kun fem kampe akkumuleret gav vanvittige odds 6.115. Han forvandlede dermed et beskedent indskud på 1.500 kr. til en gevinst på hele 772.423 kr.

Ganske vist var kampene spillet som systemspil med doubler, tripler og firlinge, men allerede fredag kunne man så småt begynde at se konturerne til en historisk god oddset-kupon. Cifferspillet på
Brasilien-sejr til 3-1 sad lige i skabet i åbningskampen, inden Mexico og den for mange overraskende Holland-sejr over Spanien dagen efter betød, at tre af de fem kamp nu pludselig var i hus. 

Natten til lørdag besejrede Chile så Australien 3-1 til fornemme odds 14,25, hvorefter kunden, der bor i Finland, skulle vente næsten et døgn på den sidste og afgørende kamp. Italiensk sejr over England ville fuldende den vilde kupon, og NordicBet valgte at tage på bar med sommerens skarpeste gambler, da opgøret rullede over skærmen. Efter en tæt kamp, hvor England ellers fik udlignet Italiens føring undervejs, endte det som bekendt med en italiensk 2-1 sejr - og den største
oddset-gevinst nogensinde hos NordicBet.

"Vi ser hver eneste dag mange kuponer, hvor der er spillet mindre beløb til tårnhøje odds, hvor spilleren drømmer om, at alt falder i hak og en lille skilling kan vokse til flere tusinde kroner. Men kunden her har jo virkelig troet på sin kupon, da han smed 1.500 kr. efter den, så kæmpe respekt herfra og et stort tillykke til ham. Vi udbetaler gladeligt kæmpestore gevinster til dygtige tippere, men der må nu gerne gå en rum tid, inden rekorden bliver slået igen," siger Tonni Munk Jensen, der er oddssætter hos NordicBet.