Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Weekenden blev hård for det danske herrelandshold i håndbold. Først tabte holdet til Sverige i semifinalen fredag, og søndag sørgede Frankrig så for, at Danmark ikke fik en medalje ud af anstrengelserne i Kroatien.

Danmarks næste mulighed for slutrundesucces kommer om et år, hvor VM afvikles i Danmark og Tyskland.

- Vi tror på, at Danmark kommer til at stå i en rigtig god position næste år. Vi er på hjemmebane, og vi synes alt taget i betragtning, at der er en del fine ting at bygge videre på efter det her EM, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Rasmus Lauge stemplede eksempelvis ind som en vigtig spiller for Danmark, og det var i en turnering, hvor vi ikke umiddelbart fik set det absolutte topniveau i forsvaret eller på målmandsposten, hvilket er essentielt, hvis man skal have succes i en slutrunde. Pointen er, at vi har et stort potentiale på holdet, og hvis de alle rammer toppen på samme tid, så ser Danmark skræmmende ud.

- Derudover så vi også et EM, hvor ingen hold rigtig skilte sig ud som værende markant bedre end de andre. Danmark slog Spanien, som senere vandt turneringen, og vi vil nok mene, at Sverige ikke har så gode spillere som os, og at vi burde have slået dem. Vi tror stadig, at Danmark på papiret vil have et af de stærkeste landshold i verden om et år, og derfor har vi Danmark og Frankrig som ligeværdige favoritter, siger Peter Emmike.

Danmark til at vinde VM står til odds 3,25 – samme odds som på Frankrig. Tyskland og Spanien er sekundære i favoritgruppen. De står begge til odds 8,00 på vinderspillet.