Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Rygterne om Monacos Kylian Mbappé kører på højtryk i øjeblikket. Hvor spiller han i næste sæson? Fortsætter han i Monaco, eller får en af de engelske eller spanske storklubber lokket ham væk fra fyrstedømmet?

Det tilbyder Danske Spil* nu odds på, fortæller Peter Emmike, oddsansvarlig hos spiludbyderen.

- Der er masser af rygter, og de klubber han sættes i forbindelse med har altså store budgetter bag sig. Så det kan sagtens tænkes, at en af Manchester-klubberne eller Real Madrid får lyst til at byde på ham. Og imødekommer de først Monacos krav, så kan det være svært for en 18-årig knægt at sige nej, siger Peter Emmike.

- Der er også muligheden for, at han fortsætter i Monaco. Det er i virkeligheden nok det mest sandsynlige lige nu. At han vælge at forbliver den helt store stjerne på sit hold og være en sikker mand i startopstillingen på et spændende Champions League-hold. Det skal blive spændende at se, hvad der sker med ham, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har odds 1,90 på, at Mbappé spiller i Frankrig per 1. september. Oddset på, at han spiller i England er 2,50 og 3,75 på, at han spiller i Spanien.

18-årige Kylian Mbappé har fået noget af et gennembrud i denne sæson. Angriberen har især i foråret i Champions League set ustyrlig ud med fem mål i de fire knock out-kampe, Monaco har spillet mod Manchester City og Dortmund.

Tjek Danske Spils transferodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/transfer/outright