Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Jakob Fuglsang kom forrygende igennem søndagens kongeetape i Tour de France. Danskeren sad med til allersidst og kæmpede med om etapesejren, og selv om han missede den, så vandt Fuglsang masser af placeringer i det samlede klassement, hvor han nu er femmer - blandt andet på grund af Geraint Thomas’ og Richie Portes ærgerlige exit.

Nu er Jakob Fuglsang pludselig fjerdefavorit i løbet hos Danske Spil*.

- Det så virkelig godt ud fra Fuglsang. Hvis han kan holde det niveau, så er han i den grad i spil til topplaceringerne. Lige nu ser vi kun Froome, Aru og Bardet være større favoritter til den endelige sejr. Som det ser ud nu, så tror vi, at de lander på podiet med Fuglsang som firer, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 25,00 på Fuglsang som vinder af løbet, mens spillere får odds 3,25 på, at han ender på podiet. Det gør ham til fjerdefavorit, hvor han før løbet var delt sjettefavorit.

- Fuglsang har stadig til gode at vise, at han kan være på det niveau over en hel grand tour. Det har Froome, Aru og Bardet allerede vist. Og så skal vi stadig overbevises om, at Aru og Fuglsang virkelig deler kaptajnrollen på Astana. Hvis Aru er førstevalget, så kan det godt tænkes, at Fuglsang kommer til at arbejde for ham senere i løbet, hvilket måske koster ham i det samlede klassement, siger Peter Emmike og fortsætter om den gule trøje:

- Froome ser ud til at være den stærkeste igen. Hverken han eller Team Sky har vist svaghedstegn. Det er en bet for ham, at Thomas er ude, men der er stadig masser af kvalitet på holdet. Han er storfavorit til at vinde, siger Peter Emmike.

Tjek Danske Spils Tour-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/outright