Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Randers sagde fredag farvel til Ricardo Moniz som cheftræner. Den kriseramte klub skal dermed på jagt efter en afløser, som skal sikre overlevelse i den kronjyske klub.

Hos Danske Spil* har de set nærmere på feltet af potentielle kandidater, og der er flere i spil, mener spiludbyderen.

- Der er flere kompetente mennesker, der er ledige på markedet. Vores umiddelbare favorit er Glen Riddersholm. Han er måske det største, ledige trænernavn derude. Bestyrelsen i Randers ved, hvad han står for, og det samme gør spillerne. Det ligner et godt match, siger Klaus Lykke, oddssætter hos Danske Spil*.

Riddersholm som næste permanente træner i Randers er til odds 2,75. Det gør ham til snæver favorit lige foran en anden ledig træner, Jakob Michelsen.

- Det er klart, at når Michael Gravgaard kommenterer på Michelsen som en ’interessant træner og personlighed’, så må man antage, at han er mand, der er i spil.

- Han passer også rigtig fint ind. Randers har kæmpet lidt med at få tingene til at fungere, og Jakob Michelsen har vist, at han kan navigerer i Superligaen og få meget ud af lidt. Det er hele SønderjyskE-tiden jo et fremragende eksempel på.

- De ville begge i vores øjne være rigtig, rigtig gode folk for Randers, siger Klaus Lykke. Colin Todd, som har en fortid i klubben, er også blandt favoritterne hos Danske Spil* sammen med Peter Enevoldsen, som også kender Randers FC godt.

Se hele oddsudvalget på trænerjobbet i Randers lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen/randers-tr%C3%A6ner-pr-23-2-2018-742605.html