Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter bare én sæson i Lekhwiya valgte det danske fodboldikon Michael Laudrup ganske overraskende onsdag eftermiddag at forlade posten som cheftræner i Qatar-klubben.

Det har naturligvis fået gang i spekulationerne om, hvor Michael Laudrup nu fortsætter sin trænerkarriere. Og skal man tro Danske Spil*, så er der gode chancer for, at Michael Laudrups næste permanente job bliver som træner for det danske A-landshold.

- Vi ser – ligesom mange andre – Michael Laudrup som det oplagte valg som træner for det danske A-landshold, når Morten Olsen stopper. Laudrup har tidligere vist, at han har det helt fint med at afvente situationen og ikke bare tager det første job, han får mulighed for. Derfor tror vi mest på, at han venter på, at Olsen stopper og så overtager det ledige landstrænersæde, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Danske Spil* vil dog langt fra udelukke, at Michael Laudrup fortsætter karrieren som klubtræner. Sker det, så tror den danske bookmaker, at det kan lykkes en tidligere landsholdskollega at lokke Laudrup til Grækenland.

- PAOK Saloniki har med Frank Arnesen som sportschef en stærk dansk forbindelse, som måske godt kunne friste Laudrup, så vi bliver ikke voldsomt overraskede, hvis han ender i Grækenland, siger Peter Emmike.

Andre mulige destinationer for Laudrup kunne være en retur til den engelske Premier League.

- Laudrup havde en udmærket tid som træner i Swansea, og vi tror, at han stadig har en fornuftigt navn i Premier League. Måske ikke til de absolutte topklubber, men Everton og Sunderland virker som to klubber, der kunne være et udmærket match til Laudrup, mener Peter Emmike.

Skulle Laudrup vende tilbage til dansk fodbold, så synes det mest realistiske, at det bliver i hans tidligere klub Brøndby. Tager Laudrup endnu en trænertørn hos de blå-gule, giver det odds 50.

Hvad bliver Michael Laudrups næste permanente trænerjob:
Dansk A-landstræner – odds 2.50
PAOK Saloniki - odds 5,00
Everton - odds 8.00
Sunderland - odds 12.00
Hollandsk landstræner - odds 15,00
Tottenham - odds 20.00
Liverpool - odds 20.00
Ajax - odds 20.00
Real Sociedad - odds 30.00
Espanyol - odds 50.00
Manchester City - odds 50.00        
Swansea - odds 50.00
Brøndby odds 50.00
FC Barcelona - 75.00

Find dine spil hos Danske Spil*.