For første gang i mere end et årti er der en dansker med i en Champions League-finale, når Christian Eriksen og Tottenham lørdag aften dyster mod Liverpool om trofæet med de store ører. Det har bookmakerne opdaget, og mange af dem har specialspil på danskeren. Se bookmakernes sjoveste og skøreste specialspil her.

Da Liverpool på sensationel vis fik vendt 0-3 til 4-3 i Champions League-semifinalen mod Barcelona, var især det fjerde mål i returopgøret på Anfield et ekstraordinært et af slagsen.

Liverpools unge højre back, Trent Alexander-Arnold, opdagede, at Barcelona-forsvaret snorksov og sparkede et hårdt, fladt og meget præcist indlæg ind i fødderne på Divock Origi, som passerede Marc-André ter-Stegen i Barcelona-målet, og sensationen var en realitet.

Hos Betfair* er Alexander-Arnolds fine sparketeknik og kvikke fodboldhjerne ikke gået under radaren, og bookmakeren spekulerer i, om han overgår sig selv i finalen og sparker et hjørnespark direkte i mål. Det kan du i så fald få odds 201 på.

Hvad med VAR?

Det er ikke kun to gode hold, der duellerer om trofæet, det er utvivlsomt også to af verdens dygtigste trænere, der mødes i Madrid. Begge har igennem deres respektive trænerkarrierer opbygget et image som to af fodboldens gentlemen, men både Liverpools Jürgen Klopp og Tottenhams Mauricio Pochettino har også vist sig som to ganske temperamentsfulde trænere.

Senest fik Mauricio Pochettino tidligere på året karantæne og en bøde for at have konfronteret dommer Mike Dean efter et nederlag mod Burnley. 

Hos Nordicbet* har man spekuleret i, om temperamentet kan løbe af med de to trænere i en af de vigtigste kampe i deres  liv, og man kan således få odds 34 på hver af Pochettino og Klopp til at blive bortvist fra deres tekniske område i kampen.

Et nyere aspekt, som alle har en mening om, og som for nogen kan få sindet i kog - sikkert også på trænerbænkene - er VAR. Og hos Nordicbet* kan du spille på, om der kommer en VAR-dom på banen (hvor dommeren afbryder kampen for selv at se en situation igennem i replay). Det giver henholdsvis odds 2,00 for, at det sker, og 1,74 for at det ikke sker.

Eriksen-mania 

Hos flere af bookmakerne fejres det, at Christian Eriksen er første dansker siden Daniel Agger i 2007 i en Champions League-finale. Nordicbet* har forhøjet odds 7 på Eriksen til at score når som helst, mens Betfair* har hele odds 17 på, at Christian Eriksen scorer udenfor feltet.

Danske Spil har dog overgået alle konkurrenter i Christian Eriksen-specials. Hele 49 specialspil dedikeret til den danske superstjerne har den statsejede bookmaker trukket op ad hatten.

Danske Spil: Spil 100 kr. på Champions League-finalen og få et live ekstrabet til 100 Danske Spilkroner

  • Klik her og gå til Danske Spil

  • Log ind på din kontos hos Danske Spil og placer et væddemål for mindst 100 kr. på Champions League-finalen. Der er intet krav til minimumsodds. 
  • Efterfølgende får du dit 100 kr. live ekstrabet, som kun gælder til samme kamp. Dit ekstrabet vil først være tilgængeligt, når du har valgt et væddemål fra kampen. 
  • Du bruger dit ekstrabet ved at gå til Oddset, lave en kupon med et væddemål fra kampen, og over køb-knappen skal du åbne "1 Frit Spil" og derefter vælge dit live ekstrabet, og til sidst skal du gennemføre købet. 
  • Dit 100 kr. ekstrabet kan kun bruges på én kupon. Du kan altså ikke bruge det på fem kuponer á 20 kr.
  • Vinder du på dit ekstrabet, beholder du gevinsten minus værdien af ekstrabet. Sætter du de 100 kroner på odds 3,00, vinder du altså 300 kr. minus 100 kr. = 200 kr., som indsættes på din spilkonto uden omsætningskrav.
  • Kampagnen udløber onsdag den 1. maj kl. 21:00.
  • Regler og vilkår gælder.

Spil på finalen og få dit ekstrabet

Det er blandt andet muligt at spille på, om Eriksen scorer på saksespark, om han brænder straffespark i første halvleg samt om han scorer på frispark i specifikke minutintervaller. 

Se flere specialspil herunder og læs også Pilantras dom med spilforslag og spilovervejelser til årets største fodboldkamp.

Odds på specialspil til Champions League-finalen er senest opdateret den 31. maj klokken 14:30.

OBS: Vær opmærksom på, at der kan være lave indskudsgrænser på specialvæddemål, og at man kan risikere at modtage limits af bookmakerne.