Spillefirmaet Betsafe.com tror på breakdance, smukke violintoner og en SOSU-assistent med en stemme udover det sldvanlige i aftenens fjerde LIVE-show.

Intet er sikkert her i verden, men spørger man oddssætter og ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, så er en enkelt af aftenens artister næsten stensikker på at gå videre.

”Jeg kan ikke forestille mig at de mystiske, men helt forrygende Floor Gangz ikke går videre. Nellie og Eva tog Danmark med storm, og den eneste fare for ikke at gå videre er vel, at danskerne er blevet mætte af breakdance. Det nægter jeg dog at tro på, så flot et show som Floor Gangz-drengene fyrede af til den første audition”, udtaler Leander i en pressemeddelelse. Oddset på breakdancerne er helt nede i 1,25 for videre avancement. En anden storfavorit er den blot 15-årige Vera, som med charme og unikt talent fortryllede publikum og dommerpanelet med sin violin. Herefter bliver det dog tæt."

”Feridah Rose med den fantastiske stemme, tryllekunstneren Sunny og 14-årige Camilla Sibbert kommer til at kæmpe om den sidste. Jeg har måttet æde mine ord når jeg i de sidste par LIVE-shows har udelukket enkelte deltagere fra at gå videre, men jeg nægter simpelthen at tro, at Metal Fate har nogen chance for at komme i en semifinale. Deres hard rock punk-stil passer bare ikke ind i et Talent09-program, uanset at det er utraditionelt og et friskt pust”, siger Leander om aftenens helt store outsider, som giver odds 8,50 såfremt de unge randrusianere leverer sensationen og går videre. Han giver heller ikke tvillinge-danserne Sisters by Blood nogen større chance med det djævelske odds 6,66 for en semifinaleplads.

Alle odds på fredagens fjerde LIVE-show:

Floor Gangz 1,25
Vera 1,50
Feridah Rose 1,80
Camilla Sibbert 2,25
Sunny Cagara 2,75
Sisters By Blood 6,66
Metal Fate 8,50