Blandt weekendens højdepunkter finder vi braget i Parken, men der er også masser af andre ekspertanalyser at kaste sig over i jagten på saftige odds.

Det er udbrudt March Madness hos ekspertpanelet, der er i forrygende form og har indledt denne måned med en lang række pletskud. Faktisk viser regnskabet for den første uge i marts et overskud på 13,34 units og en tilbagebetaling på hele 119%.

Til denne weekend er der endnu engang fyldt godt op på hyldene med friske tips til de store kampe. Og det bliver ikke meget større end når ærkerivalerne FC København og Brøndby mødes i Superligaen.

Der står meget på spil i dette søndagsopgør i Parken. Brøndby har ikke fået den ønskede start på foråret med blot et enkelt point i de første to spillerunder. I midtugen rendte Thomas Franks BIF-mandskab ind i et skuffende 4-2 nederlag mod SønderjyskE i pokalturneringen.

FCK-spillerne kan heller ikke være helt tilfredse med deres præstationer i de seneste kampe. Offensiven har haft svært ved at ramme netmaskerne men der er nok en lidt bedre stemning i FCK-truppen efter det lykkes at booke billet til semifinalerne i pokalturneringen i straffesparkskonkurrence mod Randers.

Søndag 8. marts kl. 15:00

FC København
Uafgjort Brøndby
1,75
3,60 5,25
Ladbrokes
Tipico
Bet365

Rasmus B. Olesen fangede et rigtig godt odds på FCK. Læs hans analyse her.

Cykel-tip: Van Garderen først over stregen i Nice

Læs vores store cykeloptakt til Paris-Nice og få et overblik over ruten, rytterne og deres sejrschancer.

Feltet indeholder måske ikke de store stjerner, men det giver chancen til amerikanske Tejay van Garderen, der er blandt favoritterne til at vinde Paris-Nice. Rytterne skal bl.a prøve kræfter med en udfordrende bjerg-enkeltstart, og vores cykel-ekspert Jesper Sørensen har fundet et godt vinderodds på van Garderen.

Læs hans tip her.

Ligue 1: Simon Kjær tager stikket i dansker-møde

Guingamp med keeperen Jonas Lössl, erfarne Lars Jacobsen og Ronnie Schwartz i truppen har klaret det ganske fornuftigt og står med 35 point efter de første 27 spillerunder i den franske Ligue 1.

Det er samme pointantal som det meget defensivt solide Lille-mandskab, der har forsvarsklippen Simon Kjær blandt profilerne.

Det ligner en tæt kamp på Stade du Roudourou i Guingamp, hvor der er fundet værdi i odds for Lille.

Søndag 8. marts kl. 17:00

Guingamp Uafgjort Lille
2,63 3,10 3,00
Bet365 Tipico Ladbrokes

Læs Jens Bøyes analyse til opgøret her.

Se desuden også de øvrige weekend-tips fra Jens Bøye her.

Superliga: Tommy Shearer er tilbage!

Vi er nok flere, der har ventet på næste Superliga-tip fra den skarpe Tommy Shearer, der står noteret for et samlet Superliga-overskud på 22,59 units.

Selvom oprykkerbraget på Mascot Park umiddelbart ikke lyder til at være rundens mest tiltrækkende Superliga-kamp, så er der fundet værdi i mål fra begge mandskaber, når Silkeborg tager imod Hobro.

Søndag 8. marts kl. 13:00

Silkeborg Uafgjort Hobro
2,70 3,30 2,88
Ladbrokes
Danske Spil
Bet365

Læs Tommy Shearers ekspertanalyse her.

Dette er dog blot et lille udsnit af, hvad vi kan tilbyde i denne weekend, så tag en rundtur blandt de mange ekspert-tips og følg med i vores Match Center-afdeling, hvor du kan se detaljer om alle kampene. Følg desuden BetXpert tæt i løbet af weekenden, hvor vi regner med løbende at fylde på med gode tips.