Vi har igen fyldt hylderne med skarpe ekspert-analyser til weekendens højdepunkter. Få overblik over vores tips til bl.a vintersport, fodbold og håndbold.

Vi har taget hul på en stor sportsweekend, hvor vi igen har fornøjelsen af at kunne kaste os over en lang række interessante spilforslag og forhåbenlig hive nogle gode gevinster i land i det store odds-bassin.

Der er både Speed Skating og langrend på programmet hos vores vintersport-ekspert Nicolai Kristensen, der guider dig igennem de bedste odds på markedet. Vær tidlig ude med snøren, når de saftige odds skal hives i land og hold godt øje med kommende analyser fra Kong Vinter:

Se Nicolais ekspertside her.

Hvordan kommer det til at gå med kriseramte Viborg Håndbold, der har fyret træner Christian Dalmose? Roman Empire har kigget nærmere på Champions League-opgøret mod Metz.

Også her er det en ganske glimrende idé at tjekke efter nye håndbold-analyser i løbet af weekenden.

Se Roman Empire´s ekspertside her.

Slår Christian Eriksen til på Wembley?

Blandt weekendens største fodboldkampe finder vi Carling Cup-finalen på Wembley mellem José Mourinhos Chelsea og Tottenham med Christian Eriksen.

Bookmakerne har ikke den stor tiltro til Tottenham, men mon ikke en formstærk Harry Kane kan udfordre Chelsea-defensiven.

Søndag 1. marts kl. 17:00 (Se MatchCenter)

Chelsea Uafgjort Tottenham
1,67 4,00 5,75
Bet365
Tipico
Bet365

Se ekspert-analyse fra Jesper Møgelby til det opgør her.

Og vi bliver i det engelske hjørne, da der er lagt op til et spændende Premier League-opgør på Emirates Stadium, hvor Arsenal tager imod Everton.

Søndag 1. marts kl. 15:05

Arsenal Uafgjort Everton
1,57 4,50
6,50
Bet365 Bet365
Unibet

Se ekspert-analyse fra Jesper Møgelby til det opgør her.

Superliga-bolden ruller

Topholdene tog alle sejre, da Superligaens forårssæson i sidste weekend blev sparket igang. FC Midtjylland, FC København og Randers fik alle sat yderligere 3 point ind på kontoen, og der er nu lagt op til endnu en spændende spillerunde.

Randers indtager en solid favoritrolle, når de på hjemmebane tager imod bundproppen Silkeborg i den tidlige søndagskamp. Ståle Solbakken er også på jagt efter endnu en sejr, når hans FCK-tropper indtager TRE-FOR Park og skal forsøge at nedkæmpe Ove Pedersens OB-mandskab.

Søndag 1. marts kl. 17:00

OB Uafgjort FC København
4,33 3,60 1,90
Bet365 Tipico
Danske Spil

Se Frank Pilantras ekspert-tip her.

Det ligner også et meget underholdende og jævnbyrdigt opgør på Vestegnen, hvor et presset Brøndby skal op imod Superligaens førerhold FC Midtjylland.

Denne kamp kan vise sig at blive meget afgørende for Brøndbys medaljechancer, mens det samtidig er en chance for Glen Riddersholm at sætte en tyk streg under, at han står i spidsen af ligaens stærkeste mandskab.

Søndag 1. marts kl. 19:00

Brøndby Uafgjort FC Midtjylland
2,65 3,40 2,70
Danske Spil Bet365 Tipico

Se Frank Pilantras ekspert-tip her.

Dette er dog blot et lille udsnit af, hvad vi kan tilbyde i denne weekend, så tag en rundtur blandt de mange ekspert-tips og følg med i vores Match Center-afdeling, hvor du kan se detaljer om alle kampene. Følg desuden BetXpert tæt i løbet af weekenden, hvor vi regner med løbende at fylde på med gode tips.