Det er ikke meget, der adskiller favoritterne ved dette års danske Melodi Grand Prix. I hvert fald ikke, hvis man spørger spillefirmaet Betsafe.com, som har valgt en højest overraskende favorit.

Hvor flere andre spilleselskaber har Simone Egeriis som favorit, er den tidligere ”Scenen er din”-vinder placeret helt nede på tredjepladsen hos Betsafe.com, som har Simon N’evergreen som favorit med ”In a moment like this” foran sidste års nummer tre, de søde sild fra Sukkerchok. Betsafes danske manager, Benjamin Leander, forklarer om det meget alternative valg:

Odds på Europæiske melodi grand prix 2019

”Først og fremmest skal det siges, at der er ufattelig lidt, der adskiller kunstnerne ved dette års Melodi Grand Prix. Det har været ekstremt svært at vælge side, fordi vi i Betsafe mener, at Simone repræsenterer smuk sang, Sukkerchok det vovede og sensuelle. Når det kommer til Melodi Grand Prix-faktor synes vi faktisk, at Simon N’evergreen har hvad der skal til for at stå på den store internationle scene, og har derfor taget det store skridt og udråbt ham til favorit”, udtaler Leander.

Odds på Europæiske melodi grand prix 2019 semifinale
Tre gange indsatsen kan der hentes på Simon N’evergreen, som bliver pustet kraftigt i nakken af Sukkerchok til odds 3,50 mens Simone ikke er mange meter efter med odds 3,75. Herefter følger Vild med Dans-deltager Silas Holst i duet med Kathrine Thisted som outsider til 6,00 mens der herefter kan scores store gevinster på navne som Bryan Rice, Kaya Brüel og Thomas Barsøe, som alle minimum giver 1500 kroner igen for en satset hundredekroneseddel.

Betsafes vinder-odds på Dansk Melodi Grand Prix:
Simon N’evergreen 3,00
Sukkerchok 3,50
Simone 3,75
Silas & Kat 6,00
Bryan Rice 15,00
Joakim Tranberg 17,00
MariaMatilde Band 18,00
Thomas Barsøe 22,00
Jens Marni 30,00
Kaya Brüel 40,00