Den syvende Robinson Ekspedition er i fuld gang og de 20 deltagere konkurrerer om at blive årets Robinson vinder. Bikini Babes spås en større chance for at vinde end de deltagende Badejern!

Øerne Sembilang og Rapang i det smukke Sydkinesiske Hav ved Malaysia danner rammerne om dette års ø-ekspedition – og en stor del af Danmarks befolkning vil hver mandag følge deres favorit-reality-serie og hver især have deres bud på hvem der vinder åres Robinson.

Skandinaviens største online bookmaker Expekt*.com har også et bud.

Efter første udsendelse er alt stadig åbent og det er naturligvis svært at forudsige, hvem der vinder årets Robinson, da programmet altid er god for nogle overraskelser. Omvendt har man de i tidligere ø-ekspeditioner allerede fra starten af haft et godt bud på, hvem der er kandidater til at nå finalen, siger Expekt*.com’s danske talsmand Claus Rademacher. Jeg stoler naturligvis på vores bookmakeres store erfaring i at sætte odds på denne slags begivenheder, og vores favorit er Heidi Pedersen til odds 9 – men Høvding Benny og pigernes yngling Tammy Haddaoui ligger også godt til, fortsætter Claus Rademacher.

Bade Babes er generelt favoritter
Det er også muligt at spille på om vinderen bliver en mand eller en kvinde. Der er mange kvinder med ”ben i næsen” med i årets Robinson – og Expekt*.com tror på, at kvinderne i år overlister mændene og løber med sejren.

Så du ikke det først afsnit kan du se alle deltagerne på http://robinson.tv3.dk/index.phtml?action=deltagare.

Eksempler på odds:

Vinder af året Robinson?
Heidi Pedersen: 9
Morten Fredericia: 10
Benny Andersen: 10
Tammy Haddaoui: 10
Tina Laursen: 12
Richi Wagner: 12
Tine Petterson: 12
Benny Bindslev: 12
Karin Jensen: 15
Natasja Hansen: 15
Mass Stack: 15
Brian Rosenkilde: 15
Monica Blachman: 15
Jens Wedel: 15
Mette Frandsen: 15
Duddie Stack: 17
Bjarke Møller: 17
Sheila Petersen: 18 (jokeren)

Bliver vinderen en kvinde eller en mand?
Kvinde: 1.80
Mand: 1.90

Bliver vinderen fra hold Nord eller hold Syd?
Nord: 1.80
Syd: 1.90