Årets tredjesidste uge i OddsXpert-konkurrencen blev præget af høje pointsummer i toppen. Alligevel var det i dén grad de små marginaler, der var på spil i kampen om førstepladsen. Vinder blev "pjattemand" med 12,75 point - blot 0,03 foran nr 2. På sidstedagen ramte begge plet med krydset i Werder-HSV til odds 3,4 - hér skulle nr 2 altså have valgt at sætte sit kryds i Real Madrid-Osasuna (1-1, hvilket gav 3,8) for at overhale "pjattemand".

Bag de høje pointsummer lå naturligvis fredagens franske oddsbombe: Lilles overraskende udesejr over ellers uovervindelige Lyon (odds 7,25).

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "pjattemand" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i december

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen er "pjattemand" langt fra at blande sig i topkampen; han ligger blot som nr 48 med 4,95 point. "Riis2005" indtager førstepladsen, med 12,25 point - endda uden at have ramt Lilles sejr over Lyon. Nr 2 er "Racermus" - sidste uges ugevinder - med 10,53. På tredjepladsen ligger Jenner med 10,24. Måneden er dog langt fra slut, og alt kan endnu ske!

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...