November måned nærmer sig sin afslutning, og med bare fire spilledage tilbage i OddsXpert konkurrencen er der hård kamp om pladserne i toppen af månedskonkurrencen. I øjeblikket er det "r.makaay" der bærer førertrøjen med 17,90 point, men der er flere om buddet. Omtrent 2 point skiller de seks øverste i tabellen, dog ligner "olympic" med 17,45 point i øjeblikket den største udfordrer til "r.makaay".

Ugevinderen fundet!

"olympic" var også med helt fremme i uge 47's OddsXpert-konkurrence, hvor det blev til en andenplads lige i hælene af "stew", der med i alt 4 korrekt tippede krydser og med totalt 6 korrekte ud af 6 tip samlede 10,21 point sammen for ugen. Søndag ramte "stew" dagens højeste odds med det uafgjorte resultat på Old Trafford, hvorfor han ikke kunne indhentes.

For sejren belønnes "stew" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag, mandag, lyder startskuddet for en ny ugekonkurrence, mens fredag er første dag af juleudgaven af OddsXperts månedskonkurrence. Du kan deltage i OddsXpert konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.