BetXpert søger nye eksperter.  Især til dansk, tysk og spansk fodbold samt til MLB.

Hvad er en ekspert? Det er en person - kvinde eller mand - der har næse for odds og værdi, ved en masse om en sportsgren/liga og kan finde ud af at formidle sin viden i analyser og tips.

Så simpelt - og så svært - er det. Hvis du mener du har hvad der skal til, er du velkommen til at lægge billet ind:

[email protected]

Du er også velkommen til at "stikke" andre; hvis du fx har bemærket en knalddygtig brugertipper, send os en mail - så tager vi kontakt til vedkommende og hører om han/hun er interesseret i at gennemgå en ekspertkvalifikation.

En ekspertkvalifikation består i at vi holder øje med aspirantens brugertips og løbende kommer med konstruktiv feedback. Går det godt, kan det så føre til en plads i panelet.

Ledige områder

(og områder med plads til flere eksperter end der allerede er)

Fodbold

Danmark - Superligaen 

Danmark - Viasat Sport Divisionen

Danmark - 2. division

Danmark - Danmarksserien

Spanien - Primera

Italien - Serie A

Tyskland - 1. Bundesliga

Tyskland - 2. Bundesliga

England - Championship

England - League 1

Sverige - Allsvenskan

Norge - Tippeligaen

Tyrkiet - Superlig

Belgien - Jupiler League

Finland - Veikkausliga

Schweiz - Super League

USA - Major League Soccer

Andre

MLB (baseball)

Golf

Man er også - hvis man er dygtig nok - velkommen til at søge en eksperttjans på områder/ligaer der allerede er besatte.

Krav til ekspert

Hvad indebærer det at være ekspert? 

Ja, for overhovedet at blive ekspert, skal man have orden i følgende ting:

1)Indsigt i sporten og i den pågældende liga. Det inkluderer – hvis der er tale om en udenlandsk liga – at man kan læse sproget, så man kan researche via lokale netaviser, klubhjemmesider, etc. 

2)Man skal kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt. 

3)Man skal ikke bare have blik for de lave odds, men også overraskelserne 

4)Man skal kunne skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc. BEMÆRK: En analyse behøver ikke at være lang (hellere kort end lang) - men den skal være fyldestgørende. 

5)Man skal have indsigt i og forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, etc... 

6)Man skal være bedre end de eventuelle andre aspiranter (og/eller eksperter hvis en position allerede er udfyldt) 

7)Man skal kunne tage imod kritik og være indstillet på at følge BetXperts retningslinjer (man må meget gerne stille kritiske spørgsmål). 

Man skal altså ikke bare have viden om sportsgrenen/ligaen, men også tid og lyst til at skrive gode analyser. Dvs til at researche og formidle og tænke over odds/værdi, og tid til at tjekke analyserne for taste- og stavefejl. Men samtidig skal man kunne finde balancen og ikke bruge FOR meget tid på det.

Og hvad får man så ud af al besværet? 

"Arbejdet" som ekspert på BetXpert.com er som udgangspunkt en tjans, der vel nærmest skal ses som en hobby, dvs. det skal virkelig være lysten der driver værket, og man skal være villig til at give det nogle (men ikke for mange) timer om ugen. 

Vi har dog måneds- og kvartalspræmier til de bedste eksperter. Endelig har vi et aflønningssystem, hvor hver ekspert får betaling for de analyser, han producerer. Honorarets størrelse vil vi ikke komme ind på i detaljer hér, blandt andet fordi det i høj grad afhænger, ikke bare af antallet af analyser, men også af deres kvalitet. Men hvis man henvender sig på ekspert@betxpert og ligner en oplagt kandidat til panelet, vil man kunne få mere at vide.