Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kasper Dolberg og Yussuf Poulsens fravær i en skrækpulje med stormagterne fra Tyskland og Italien er opskriften på et hurtigt EM-exit for det danske U21-landshold. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet*.

Med en nærmest pletfri kvalifikation til den kommende EM-slutrunde, har de danske U21-raketter skabt håb om en stærk præstation ved den forestående EM-slutrunde.

Vil man fastholde EM-feberen skal man dog ikke kigge på NordicBets odds. Selskabet har nemlig ikke stor tiltro til de danske drenges chancer, og betaler pengene hele 6,50 gange igen, hvis Danmark formår at vinde dynamitpuljen foran Tyskland, Italien og Tjekkiet. Tyskland er gruppens favoritter i odds 1,90, mens en italiensk gruppesejr belønnes med odds 3,50.

”Selvom vi altid forsøger at være optimistiske omkring de danske chancer, bliver det Davids kamp mod Goliat. Spiller for spiller er vi et niveau under både Tyskland og Italiens stjernebesatte mandskaber. Begge hold er bygget op om spillere, der snører støvlerne i Bundesligaen og Serie A til daglig”, siger Thomas Holm, der er pressechef hos NordicBet*.

I slutrunden deltager tolv hold fordelt på tre puljer, hvor kun de tre ettere og bedste toer går videre til semifinalen. Formår Danmark at gå hele vejen og gentage overraskelsen på 25-års jubilæet for EM-triumfen i 1992, betaler NordicBet* pengene hele 20 gange igen. De tyske banemænd fra gruppespillet er favorit i odds 4,00.

”Det havde været noget nemmere, hvis kendte ansigter som Dolberg og Yussuf Poulsen havde været med. Holdet viste dog gode takter med sidste uges sejr over Sverige, og har før vist de kan bide skeer med de store. Så vil vil selvfølgelig ikke helt afvise, at miraklet kan indtræffe”, afslutter Holm.

EM-slutrunden afholdes i Polen, hvor Danmark er i kamp første gang på søndag 18. juni mod Italien.

Hvem vinder U21 EM?

Tyskland, 4,00

Spanien, 4,50

Portugal, 7,00

Italien, 7,00

England, 10,00

Polen, 15,00

Sverige, 15,00

Danmark, 20,00

Tjekkiet, 20,00

Serbien, 25,00

Slovakiet, 25,00

Makedonien, 50,00

Hvem vinder Gruppe C (Danmarks pulje)?

Tyskland, 1,90

Italien, 3,50

Danmark, 6,50

Tjekkiet 7,50

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – International – U21 EM