Sponsoreret indhold fra NordicBet

Det danske kvindelandshold har haft et forrygende 2014 og hiver medaljer af fineste karat hjem fra EM, lyder vurderingen fra bookmakeren NordicBet

Tidligere var det nærmest en formssag for "guldpigerne" at spille sig til medaljer ved de store mesterskaber, men i en årrække har den nye generation haft svært ved at løfte arven fra 90'erne og 00'ernes håndboldkoryfæer. Men sidste år blev det til den første danske medalje i ni år, da kvindelandsholdet tog bronze med hjem fra VM i Serbien. Og den kan vise sige at blive startskuddet til noget endnu større, vurderer NordicBet, der for første gang i mange år har det danske nationalmandskab som guldfavorit. Bookmakeren betaler pengene blot 4,20 gange igen, hvis de rød-hvide håndboldkvinder går hele vejen.

"Pytlicks kvinder har jo haft et suverænt 2014 indtil videre. De vandt samtlige af deres kvalifikationskampe og holdt decideret legestue ved Golden League i Norge. Når man slår storhold som Norge og Frankrig komfortabelt, og udraderer de forsvarende VM-sølvvindere fra Serbien, så kaster det respekt af sig. Vi kan derfor ikke få øje på andre hold, der skulle kunne matche danskerne ved EM," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog bemærker, at forsvarskrumtappen Marianne Bondes fravær er en mindre svækkelse. Pytlick har udtaget Louise Svalastog som erstatning.

"Det danske hold er bedre sammenspillet, end det er set længe. Man har bevaret sin dygtighed i kontrafasen, lige som der er blevet bygget flot på i det etablerede angrebsspil samt forsvarsspillet. Så selv om det naturligvis er ærgerligt, at man må undvære forsvarsgeneralen Bonde, så vælter det ikke korthuset," vurderer Tonni Munk Jensen.

EM i kvindehåndbold spilles i Kroatien og Ungarn og fløjtes i gang på søndag.

Hvem vinder EM i Kroatien og Ungarn?
Danmark 4,20
Ungarn 4,70
Norge 5,50
Montenegro 5,50
Frankrig 11,00
Slovakiet 750,00 

Find spillet påwww.NordicBet.dk under Odds - Håndbold - International - Damer - EM