Fredag aften gælder det anden kamp i mellemrunden for de danske håndboldkvinder ved VM i Spanien. Her er modstanderen Tjekkiet. BetXpert har fundet udvalgte odds på Danmark - Tjekkiet.

Danmark fortsætter med at imponere ved VM i damehåndbold i Spanien. Onsdag gik danskernes niveau ud over Ungarn, der trods en god start slet ikke kunne holde Danmark bag sig i det lange løb. Ungarerne førte på et tidspunkt 7-4, men så kom Danmark for alvor i gang, og ved pausen var stillingen 15-11 til de danske håndboldkvinder. 


Efter pausen stak Danmark endnu mere fra Ungarn, og da kampen blev fløjtet af, var stillingen 30-19 til Danmark. Endnu en knusende sikker sejr og endnu en kamp, hvor Jesper Jensens tropper fik scoret minimum 30 mål i løbet af de 60 minutter. Det var syvende kamp i træk, at Danmark formåede at score minimum 30 mål. Mod Tjekkiet er der gode muligheder for, at det bliver til den ottende i rap. Sejren mod Ungarn var også den tiende i træk for det formstærke danske landshold. 

Odds på Danmark - Tjekkiet

Nedenfor finder du de bedste odds på Danmark - Tjekkiet, der tørner sammen fredag aften klokken 20.30. Du kan se opgøret direkte på TV 2 og TV 2 Play. Du har også mulighed for en gratis livestream af Danmark - Tjekkiet. Det kan du læse mere om her. 

Danmark - Tjekkiet odds: Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,04
Uafgjort 26,00
Tjekkiet 20,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 53,5 mål 1,95
Under 53,5 mål 1,83
Over 54,5 mål 2,20
Under 54,5 mål 1,65

Odds på Danmark - Tjekkiet er senest opdateret torsdag den 9. december klokken 11.03. 

Spil på Danmark - Tjekkiet hos NordicBet

Danmark er storfavoritter til at vinde femte kamp på stribe ved VM i damehåndbold i Spanien. Du kan få odds 1,04 hos NordicBet* på ren dansk sejr, mens sejr til tjekkerne giver odds 20,00 hos Danske Spil. Uafgjort bliver det sjældent i håndbold, og det giver da også odds 26,00 hos Bwin* til dette opgør.

Hvis du har interesse i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle her

Mod Ungarn var Danmark som nævnt bagud med tre mål på et tidspunkt i første halvleg, men kampbilledet ændrede sig, da Jesper Jensen satte Louise Burgaard på banen. Det fortalte TV 2 Sports håndboldekspert Jakob Vestergaard, der til hverdag er træner for Viborg HK, efter kampen:

- Kampen ændrer sig fra det øjeblik, Burgaard træder ind på banen. Angrebet bliver meget mere rytmisk, og afleveringerne blev med meget mere kvalitet. Det betød, vi fik meget mere åbne scoringschancer i vores angrebsspil, lød det blandt andet fra Vestergaard efter kampen. 

Det var dog målvogter Althea Reinhardt, der var kampens spiller mod Ungarn. Odense Håndbold-keeperen havde en redningsprocent på vilde 50. Spørgsmålet er så, hvem af Sandra Toft og Althea Reinhardt der får mest spilletid, når Danmark formentlig skal spille kvartfinale inden længe. 

Kristina Jørgensen blev dansk topscorer mod ungarerne med seks scoringer. Samlet set er det dog fløjspilleren Lærke Nolsøe, der er dansk topscorer i turneringen. Nolsøe står noteret for 19 mål ved VM indtil videre.

Bliver det til den forventede sejr mod Tjekkiet, så er Danmark klar til kvartfinalen. Mod Tyskland kan vi så formentlig forvente en duel om førstepladsen i gruppen. Tyskerne kan i øvrigt hjælpe Danmark i kvartfinalen allerede inden kampen mod Tjekkiet. Hvis tyskerne slår Sydkorea, så er Danmark kvartfinaleklar. 

Da Danmark og Tjekkiet senest mødtes i marts 2018, endte det med to sejre til Danmark. Dengang mødte de hinanden i kvalifikationen til EM, og Danmark vandt med henholdsvis 26-21 og 21-20. 

BetXpert arbejder på at få en kommentar fra sitets håndboldekspert Mads Madsen om fredagens kamp.