CL-konkurrencen på kampen mellem Milan og Barcelona er gjort op. Blandt de kun 17 deltagere der troede på Milan trak brugeren Gudher det længste strå og kan nu afvente en i iPad 3 WiFi 32GB med posten.

260 BetXpert-brugere deltog i gårsdagens konkurrence hvor det gjaldt om at afgive tip på 3 spørgsmål vedrørende CL-opgøret på San Siro mellem Milan og Barcelona. Flere end halvdelen af deltagerne satte deres lid til spansk sejr, mens kun 17 havde tillid til at Milan kunne besejre den katalanske gigant.

Nu går fodbold jo ikke altid som flertallet prædiker, og den taktisk veludførte italienske hjemmesejr betød at det mulige vinderfelt med det samme var snævret godt ind. En håndfuld af disse eliminerede sig selv via deres tro på at Messi ville score en enkelt pind, og tilbage stod så kun tippene på det sidste spørgsmål.

I sidste uges konkurrence havde ingen gættet at Real Madrid og Manchester United ville vælte sig i hjørnespark, og det stik modsatte gjorde sig gældende i denne uge; ingen havde tippet på at kampen i går kun ville udløse blot 7 hjørnespark.

Som den eneste bruger havde Gudher tippet på 8 hjørnespark, som altså var det tip der kom tættest på de aktuelle 7 blandt de der tippede korrekt på de første to spørgsmål. Den udlovede iPad 3 WiFi 32GB (sponsoreret af Bet365*) er dermed sikkert i hus!

Vi takker alle der var med  og ønsker Gudher tillykke med sejren. Vi sender en email med detaljer til den email-adresse der er opført på brugerens profil.

Champions League holder pause i næste midtuge, men vi vender naturligvis tilbage med flere konkurrencer når returkampene i 1/8-finalerne afvikles i de første to uger i marts.