BetXpert vil her vise dig, hvordan du kan få et gratis Rayo Vallecano – FC Barcelona livestream. Holdene mødes i aften i den spanske cupturnering Copa del Rey.

Der er Copa del Rey-kamp i aften mellem Rayo Vallecano og FC Barcelona. I den anledning viser BetXpert dig her, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan få et Vallecano – FC Barcelona livestream. Kampen spilles i aften klokken 21.00. 

Det kræver blot, er, at du har en konto hos bet365* eller Unibet*. Du skal desuden have penge på din konto, men sølle én øre er nok. Og hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer Vallecano - FC Barcelona gratis. 

Det er som nævnt meget simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende spalter give dig et indblik i, hvor nemt det faktisk er. 

I bunden af artiklen finder du tilmed de bedste odds til Vallecano - FC Barcelona. Her og nu handler det dog om, hvordan du livestreamer den spanske Copa del Rey-kamp gratis.  

Livestream Vallecano – FC Barcelona gratis hos bet365*

For at livestream Vallecano – FC Barcelona gratis hos bet365* kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Vallecano – FC Barcelona gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365* er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos bet365*
Du finder livestreamet til Vallecano – FC Barcelona ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Spanien" --> "Spanien - Copa del Rey". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang onsdag klokken 21.00. 

Dermed er det en smal sag at se Vallecano - FC Barcelona live, når du har en konto hos bet365*

Hvis du er ny kunde hos bet365*, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Vallecano – FC Barcelona hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Vallecano – FC Barcelona gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Vallecano - FC Barcelona live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Vallecano – FC Barcelona, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på Vallecano – FC Barcelona

BetXpert har også fundet de bedste odds til Copa del Rey-opgøret mellem Rayo Vallecano og FC Barcelona. Du finder oddsene i tabellen lige herunder. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Rayo Vallecano 10,50
Uafgjort 5,50
FC Barcelona 1,34
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5)? Højeste odds Bookmaker
Rayo Vallecano (+1,5) 2,01
FC Barcelona (-1,5) 1,89
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,54
Under 2,5 mål 2,65
Over 3,5 mål 2,38
Under 3,5 mål 1,68
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 2,00

OBS: Odds er fra onsdag den 27. januar klokken 08.25.
Bemærk desuden, at der venter forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, såfremt der ikke er fundet en vinder efter 90 minutter. 

Rayo Vallecano ligger nummer fire i den 22 klubber store Segunde División, Spaniens næstbedste række. Her har de særligt gjort det godt på hjemmebane, hvor de er ligaens næstbedste hold, kun overgået af Espanyol. 8-1-2 18:8, viser tallene efter 11 hjemmekampe. 

Det er nu op til det undertippede Madrid-hold at føre disse flotte meritter med ind til denne Copa del Rey-kamp. Vinder de over mægtige FC Barcelona, vil de komme i kvartfinalen i turneringen. 

FC Barcelona er ti point efter førerholdet Atlético Madrid i La Liga. Catalanerne har tilmed spillet en kamp mere end madrilenerne, så det ser utrolig sort ud med hensyn til mesterskabet i denne sæson. Her kan en Copa del Rey-triumf blive et lille plaster på såret for Ronald Koeman og hans udvalge. 

Det forventes derfor også, at den hollandske træner stiller med et slagkraftigt hold i startopstillingen. Danske Martin Braithwaite kan meget vel få chancen igen. 

Du kan desuden også livestream Sevilla - Valencia gratis hos bet365* og Unibet*. De to storhold mødes i en anden Copa del Rey-kamp klokken 19.00 i aften.