Danmark er klar til semifinalen efter et historisk drama mod Egypten i onsdagens kvartfinale. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan livestreame VM-semifinalen mod Spanien. 

En fuldstændig vanvittig håndboldkamp fandt onsdag sted i Egyptens hovedstad Kairo. Danmark vandt dramaet efter straffekast mod værtsnationen. Forinden var kampen to gange gået ud i forlænget spilletid, og personlige fejl fra begge hold kostede dyrt i afgørende situationer.

Danmark klarede den dog til sidst, og det kan de i høj grad takke verdens bedste håndboldspiller for. Niklas Landin var nemlig kampafgørende, da Mikkel Hansen så rødt og ikke kunne være med i den anden omgang af forlænget spilletid. Landin stod fremragende og havde flere afgørende redninger i anden omgang af den forlængede spilletid. Derudover stod han også godt, da en vinder skulle findes i straffekast.

Få et live freebet hos Unibet* på 100 kroner til VM i håndbold 2021 

  • Gå til Unibet.dk og log ind eller opret en konto 
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerende bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar 23.59
  • Du kan kun benytte dig af dette tilbud én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsspil for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra VM-slutrunden i håndbold
  • Eventuel gevinst fra live freebettet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet her

Livestream Danmark - Spanien hos Bet365*

For at du kan livestreame Danmark – Spanien gratis hos Bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos en bookmaker, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Danmark - Spanien hos en bookmaker. Det er dog tilstrækkeligt at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra VM-slutrunden i Egypten. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Det er som nævnt ikke et krav, at du spiller på kampen, hvis du vælger at se kampen hos en bookmaker. Du kan gøre, hvad du vil med dine indbetalte penge. Der er som nævnt bare et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne anvende Bet365*’s gratis livestreams. 

Find livestreamet til Danmark - Spanien
Du finder livestreamet til Danmark – Spanien ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Håndbold" --> "VM (matchkupon)" --> "Danmark - Spanien". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang fredag aften klokken 20.30. 

Det er dermed nemt at se Danmark - Spanien live, hvis du har en konto hos Bet365*

Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du ydermere en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Danmark – Spanien hos Unibet*

Hos Unibet* er det ligeledes nemt at oprette en konto, hvis ikke du allerede er indehaver af en.

Du skal blot klikke på den grønne knap herunder og herefter følge instrukserne for oprettelse af konto. Hvis du har en konto hos Unibet* allerede, klikker du bare på ”Odds”-menuen til venstre og logger herefter ind, som du plejer at gøre det. 

Hos Unibet* er det også et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne se livestream af Danmark - Spanien gratis. Hos Unibet* ligger mindstebeløbet for indbetalinger kun på 40 kroner, og du kan også her gøre med dine penge, hvad du vil. Du skal bare have minimum én øre stående for at se med. 

Du skal naturligvis også være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Du kan med fordel sidde klar med dit NemID og eventuelt pas eller kørekort, når du skal oprette din konto, da processen dermed speedes op. 

Det er altså bestemt heller ingen sag at se Danmark - Spanien via livestream hos Unibet*.

Unibet* tilbyder ligeledes en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til masser af gratis livestreams

Det er ikke kun Danmark – Spanien, du gratis kan livestreame hos Bet365* og Unibet*. De har begge et stort udbud af livestreams fra andre sportsgrene. 

Du kan blandt andet også se fodbold gratis fra ligaer som La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan samt meget mere. 

Er du til mere håndbold, kan du fx også streame Champions League gratis. 

Her kan du se VM-semifinalen på tv

Du kan selvfølgelig også se kampen på dit tv, hvor det på flow-tv er DR1, der viser kampen direkte. Det er også muligt at se semifinalen mellem Danmark og Spanien på DRTV.