Helligtrekongersdag i Italien er ensbetydende med masser af fodbold i Serie A, og du kan se med ganske gratis. BetXpert guider dig her til, hvordan du fx kan få et gratis livestream til AC Milan - Roma. 

Seks kampe skal spilles i Serie A denne torsdag, men faktisk var der ti på programmet, men flere kampe er udsat grundet corona. Her er tale om Bologna - Inter, Atalanta - Torino, Salernitana - Venezia og Fiorentina - Udinese. De største kampe torsdag er AC Milan - Roma og Juventus - Napoli. 

Milan ligger nummer to i Serie A med 42 point, og de har fire point op til rivalerne fra Inter, der er forsvarende mestre. Roma, der gæster San Siro på torsdag, ligger inden mødet med Milan på 6.-pladsen i Serie A. Mourinhos mandskab har dog hele ti point op til Milan i tabellen, og der er seks point op til den vigtige 4.-plads, der giver adgang til Champions League i næste sæson.


Juventus har gang i en skidt sæson, og de ligger blot nummer fem i Serie A inden deres kamp mod Napoli. Juve har 12 point op til Inter, så det ligner anden sæson i træk uden et Juve-mesterskab i Italien.

Spallettis Napoli-hold ligger nummer tre og har fem point ned til Juventus, mens de har syv point op til Inter. Kort før jul tabte de skuffende med 0-1 hjemme mod Spezia. Det var i øvrigt Napolis tredje nederlag på stribe på hjemmebane i Serie A, så det er måske godt for dem, at torsdagens kamp spilles i Torino. 

Livestream Milan - Roma hos bet365*

For at du kan livestreame Milan – Roma gratis hos Bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos en bookmaker, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap, du finder lidt længere herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestream Milan - Roma gratis hos en bookmaker. Det er dog tilstrækkeligt at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra Serie A-kampen. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestreamet til Milan - Roma
Du finder livestreamet til Milan – Roma ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien (Serie A)" --> "Milan - Roma". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang torsdag klokken 18.30. 

Det er altså nemt at se Milan - Roma live, hvis du har en konto hos Bet365*

Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du ydermere en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Milan – Roma hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Milan – Roma gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Milan - Roma live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Milan – Roma, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*. Du kan fx også få et gratis livestream til Juventus - Napoli torsdag aften klokken 20.45 samt alle de øvrige kampe i torsdagens Serie A-runde. 

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget andet. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på Milan - Roma

Nedenfor finder du de bedste odds på Milan - Roma. Der er kampstart torsdag klokken 18.30, og du kan som nævnt livestreame kampen gratis hos både bet365* og Unibet*. Du kan også se kampen på dansk tv, hvor TV 2 Sport X viser kampen. 

Odds på Milan - Roma (1X2) Højeste odds Bookmaker
Milan 2,12
Uafgjort 3,80
Roma 3,75
Odds på Milan - Roma (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,83
Under 2,5 mål 2,23
Odds på Milan - Roma (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,34

Odds på Milan - Roma er fra onsdag den 5. januar klokken 12.02. 

Spil på Milan - Roma hos Marathonbet