Tirsdag mødes Inter og AC Milan i kvartfinalen i Coppa Italia, og du kan livestreame Milano-derbyet gratis. BetXpert guider dig i denne artikel til, hvordan du gør.

Tirsdag klokken 20.45 tørner Inter og AC Milan sammen i Coppa Italia-kvartfinalen. Vinderen af kampen skal op mod Juventus eller SPAL. 

Da Inter og Milan senest mødtes tilbage i oktober sidste år, vandt Milan med 2-1. I den kamp blev Zlatan Ibrahimović dobbelt målscorer, mens Romelu Lukaku stod for Inters scoring i kampen. 

Livestream Inter – AC Milan gratis hos Bet365*

For at du kan livestreame Inter – AC Milan gratis hos Bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos bookmakeren. Hvis du ikke er kontoindehaver hos en spiludbyder allerede, er det selvfølgelig gratis og helt problemfrit at oprette en konto.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der vises på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Inter - AC Milan hos en bookmaker. Det er dog tilstrækkeligt at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra slutrunden i Egypten. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Det er som nævnt ikke et krav, at du spiller på kampen, hvis du vælger at se kampen hos en bookmaker. Du kan gøre, hvad du vil med dine indbetalte penge. Der er som nævnt bare et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne anvende Bet365*’s gratis livestreams. 

Find livestreamet Inter - Milan
Du finder livestreamet til Inter – Milan ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien" --> "Coppa Italia" --> "Inter - AC Milan". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang tirsdag klokken 20.45. 

Det er dermed nemt at se Inter - Milan live, når du har en konto hos Bet365*

Hvis du er ny kunde hos Bet365*, tilbydes du ydermere en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Inter – AC Milan hos Unibet*

Hos Unibet* er det ligeledes nemt at oprette en konto, hvis ikke du allerede er indehaver af en.

Du skal blot klikke på den grønne knap herunder og herefter følge instrukserne for oprettelse af konto. Hvis du har en konto hos Unibet* allerede, klikker du bare på ”Odds”-menuen til venstre og logger herefter ind, som du plejer at gøre det. 

Hos Unibet* er det også et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne se livestream af Inter - AC Milan gratis. Hos Unibet* ligger mindstebeløbet for indbetalinger kun på 40 kroner, og du kan også her gøre med dine penge, hvad du vil. Du skal bare have minimum én øre stående for at se med. 

Du skal naturligvis også være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Du kan med fordel sidde klar med dit NemID og eventuelt pas eller kørekort, når du skal oprette din konto, da processen dermed speedes op. 

Det er altså bestemt heller ikke besværligt at se Inter - AC Milan direkte hos Unibet*.

Unibet* tilbyder ligeledes en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Odds på Inter - Milan

Herunder finder du udvalgte odds på kvartfinalen mellem de to Milano-klubber. Der er kickoff tirsdag klokken 20.45.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Inter 2,10
Uafgjort 3,75
AC Milan 3,60
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,69
Under 2,5 mål 2,25
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,59
Nej 2,45

Odds er senest tjekket mandag den 25. januar klokken 14.05. 

Få adgang til masser af gratis livestreams

Det er ikke kun Inter – AC Milan, du kan livestreame gratis hos Bet365* og Unibet*. Begge bookmakere har et stort udbud af livestreams. 

Du kan fx også se fodbold gratis fra ligaer som La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan samt meget mere. 

Er du til håndbold, kan du fx streame Champions League eller VM-håndbold gratis.