I samarbejde med Tipico leverer BetXpert endnu en forumkonkurrence til EM. Giv dit bud på mandagens afgørende opgør mellem Frankrig - Island...

Vi er nået til den sidste kvartfinale-kamp, hvor hjemmefavoritterne fra Frankrig skal op mod den store EM-overraskelse, Island. Det er blevet tid til endnu en forumkonkurrence, der er helt gratis at deltage i.

Søndag aften klokken 21 spilles kampen, og naturligvis har vi et stort fokus på kampen. Hvis du deltager, er du med i konkurrencen om en bonus på 200 kroner til Tipico.

Svar eksempel

1-3 (Giroud)

Sådan deltager du

Før Frankrig - Island skal du i tråden til denne artikel give dit bud på ciffertip i kampen samt et bud på første målscorer. Bemærk at Frankrig står som hjemmehold.

Deadline

Søndag 3. juli. kl. 20:59

Regler
Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud.

Præmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Vinderen findes efter kampen og meldes i tråden. Vinderen kontaktes via PM (privatbesked hos BetXpert.) Har man vundet, så hold godt øje. Kommer der ikke nogen PM, så tjek eventuelt spamfiltret.

Præmie
Bonus på 200 kroner til Tipico. Bonussen skal gennemspilles tre gange til odds 1,5.

Søndag den 3. juli, 21:00 på DR1. Se BetXperts analyse her.

Frankrig Uafgjort Island
1,43 4,50 7,50
Tipico
Tipico
Tipico