I samarbejde med Tipico lancerer BetXpert en forumkonkurrence til søndagens EM-finale mellem Portugal - Frankrig. Giv dit bud på kampen og vind 200 kroner.

Efter to veloverståede semifinaler er vi endelig nået til finalen, der spilles søndag kl. 21 på Stade de France. Skal Ronaldo endelig få sit EM-trofæ, eller bliver det værtslandet, som skaber fransk eufori?

Vi sætter ekstra fokus på finalen med denne sidste EM-forumkonkurrence, som er helt gratis at deltage i.

Svareksempel

4-1 (Nani)

Sådan deltager du

Før Portugal - Frankrig skal du i tråden til denne artikel give dit bud på ciffertip i kampen (ordinær tid) samt et bud på første målscorer. Bemærk at Portugal står som hjemmehold.

Deadline

Søndag 10. juli. kl. 20:59

Regler
Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud.

Præmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Vinderen findes efter kampen og meldes i tråden. Vinderen kontaktes via PM (privatbesked hos BetXpert.) Har man vundet, så hold godt øje. Kommer der ikke nogen PM, så tjek eventuelt spamfiltret.

Præmie
Bonus på 200 kroner til Tipico - det kræver altså, at man har konto hos bookmakeren for at få præmien. Bonussen skal gennemspilles tre gange til odds 1,5.

Søndag den 10. juli, 21:00 på DR og TV2

Portugal Uafgjort Frankrig 
4,5  3,1  2,0 
Tipico Tipico Tipico