Deltag i BetXperts gratis ciffertip-konkurrence før dagens VM-brag mellem Spanien og Chile. Præmie: Et gavekort på 500 kr til Unisport

Spanien lagde ud med at få nederlandske tæv: 1-5 tabte verdensmestrene til Holland. Alexis Sanchez & Chile fik en klart bedre start på VM-slutunden med 3-1 over Australien, men virkede mildt sagt sårbare i hovedspillet.

Hvordan ender den indbyrdes duel mellem de to spansktalende og teknisk stærke mandskaber?

Kom med dit ciffertip (og bud på første målscorer) som kommentar nedenfor og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr til sportsudstyrs-butikken Unisport


Sådan deltager du

Før Spanien-Chile starter: Skriv dit ciffertip til kampen samt et bud på første målscorer i en kommentar til denne artikel. 

Svar-eksempel:

2-1 (Diego Costa)

Deadline

18. juni kl 20:59

Regler

Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud.

Præmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.


Præmie

Gavekort på 500 kr til Unisport

Gavekortet kan bruges i Unisports fysiske butik på Vesterbrogade i København eller online via unisport.dk