Fredag aften gælder det Danmark - Spanien i semifinalen i EM-herrehåndbold 2022. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan se Danmark - Spanien gratis.

Danmark har været suveræne ved EM 2022 i herrehåndbold. Godt nok tabte holdet med 29-30 til Frankrig onsdag aften, men landstræner Nikolaj Jacobsen sparede flere profiler. Hertil kommer, at Danmark faktisk var det bedste hold set over hele kampen, men holdet faldt lidt sammen i det sidste kvarter og satte en ellers komfortabel føring over styr. Nederlaget ændrede dog ikke på, at Danmark nu står i denne semifinale.

BetXpert viser dig her, hvordan du får et gratis Danmark – Spanien livestream. Det er meget nemt, og du kan være i gang med at streame på ganske få minutter. 

For at gøre det kort kræver det blot, at du har en konto hos bet365*. Så kan du streame Danmark – Spanien gratis, lovligt og helt uden besvær. 

Det er faktisk ikke kun kampen Danmark – Spanien, du kan livestreame. Du kan se alle kampe ved håndbold EM 2022 for herrer, når du har oprettet en konto hos bet365*. Eneste krav er som nævnt, at du har penge stående på din konto; én øre er nok. 

Kampen Danmark – Spanien ved EM i herrehåndbold kan livestreames fra klokken 18.00 fredag aften. 

Livestream Danmark – Spanien gratis hos bet365*

Hvis du gerne vil livestream Danmark – Spanien gratis, er bet365* et godt sted at gøre det. Her kan du også helt gratis streame alle andre kampe live fra EM 2022 i herrehåndbold.

Det er meget simpelt at livestreame Danmark – Spanien hos bet365*. Det kræver blot, at du har penge på din bet365-konto. Du behøver ikke at spille på kampen, for at du kan streame kampe, men det er et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams. Én øre er som nævnt nok. Og bet365* trækker ikke nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Sådan livestreamer du Danmark – Spanien

BetXpert viser dig her, hvordan du nemt og hurtigt kan få dit livestream til Danmark – Spanien gratis. Det kræver altså blot, at du har en konto hos bet365*. Følg guiden herunder, og du kan på ganske få minutter være i gang med at streame tophåndbold.

  • Gå til bet365's hjemmeside og klik på den gule knap "Opret"
  • Udfyld formularen med navn, adresse, e-mail og så videre.
  • Indbetal 50 kroner (minimumsbeløbet) eller mere
  • Hvis du tager imod tilbuddet om en velkomstbonus, er der helt op til 1.000 kroner at hente. Dette er dog frivilligt. 

Husk, at bet365* ikke tager nogle af dine penge, når du streamer. Det er blot et krav, at du har penge på din konto, og én øre er nok. 

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde EM-kampen Danmark – Spanien. Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; dette enten via "Liveodds"-menuen øverst eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Det er med andre ord nemt at streame Danmarks næste kamp ved EM mod Spanien på live stream, hvis du ikke har et flow-tv-abonnement. 

Du kan også livestreame hos Unibet*
Hvis du mere er til nordiske bookmakere, har du også mulighed for at livestreame Danmark – Spanien hos svenske Unibet*. Her er fremgangsproceduren og betingelserne de samme; du skal blot have én øre på kontoen, og Unibet* tager ikke nogle af dine penge, når du livestreamer.

Den største forskel på bet365* og Unibet* i den her sammenhæng er, at mindstebeløbet for indbetalinger blot er på 40 kroner hos Unibet*

Live streaming af mange forskellige ligaer

Det er langtfra kun herrehåndbold EM 2022, du kan live streame hos bet365* og Unibet*. Bookmakerne har et væld af internationale fodboldturneringer, som du også kan livestreame kvit og frit. Det drejer sig blandt andet om Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Belgiens Jupiler League og mange flere. 

Herudover kan du også se flere forskellige håndboldligaer. Ikke mindst Champions League. 

Danmark – Spanien: Odds på kampen

BetXpert har også fundet de bedste odds på Danmark – Spanien. 

Odds på Danmark - Spanien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,22
Uafgjort 15,00
Spanien 7,60

Odds på Danmark - Spanien (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-4,5) 1,84
Spanien (+4,5) 2,11
Odds på Danmark - Spanien (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 56,5 mål 2,15
Under 56,5 mål 1,89

OBS: Odds på Danmark - Spanien er fra torsdag den 27. januar klokken 10.05.

Spil på Danmark - Spanien hos LeoVegas

Danmark er tilbage i stærkeste opstilling efter at have sparet nogle profiler i den sidste Mellemrundekamp mod Frankrig. Ifølge bookmakernes odds er de rød-hvide drenge en alt for stor mundfuld for spanierne. 

Se Danmark - Spanien live i tv

Har du et flow-tv-abonnement, kan du se Danmark - Spanien på TV 2.