Lørdag klokken 11.20 kan du livestreame Danmark - Kasakhstan ved VM i ishockey gratis. BetXpert guider dig her til, hvordan du gør

Danmark møder Kasakhstan i første gruppekamp ved ishockey VM 2022, og det er en kamp, Danmark skal vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre i turneringen. 


Du kan som nævnt livestream Danmark - Kasakhstan gratis hos blandt andre Bet365. Se mere herunder. 

Livestream Danmark - Kasakhstan hos Bet365 

For at du kan livestreame Danmark - Kasakhstan gratis hos Bet365 kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos bookmakeren, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger herefter de simple instrukter for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Danmark - Kasakhstan hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra VM-kampen i ishockey.

Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Bet365 trækker ikke nogle af dine indestående penge, når du livestreamer.

Find livestreamet til Danmark - Kasakhstan
Du finder livestreamet til Danmark - Kasakhstan ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Ishockey" --> "IIHF VM" --> "Matchkupon". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang lørdag formiddag klokken 11.20. 

Det er med andre ord meget nemt at se Danmark - Kasakhstan live, hvis du har en konto hos Bet365. 

Er du ny kunde hos Bet365, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Danmark – Kasakhstan hos Unibet

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Danmark - Kasakhstan gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Danmark - Kasakhstan live hos Unibet, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Danmark - Kasakhstan, du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. 

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på Danmark - Kasakhstand

BetXpert har også fundet markedets bedste odds på kampen Danmark - Kasakhstan.

Odds på Danmark - Kasakhstan: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,77
Uafgjort 4,60
Kasakhstan 3,90
Odds på Danmark - Kasakhstan: over/under 5,00 mål (Asian-linje) Højeste odds Bookmaker
Over 5,00 mål 1,97
Under 5,00 mål 1,84

OBS: Odds på Odds på Danmark - Kasakhstan er fra fredag den 13. maj klokken 11.09.